Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeśli bardzo Ci zależy aby chociaż wejść do pierwszej grupy, to lepiej tę kwote zamień na akcje, a akcje zamień na BAPy, dostaniesz jakieś ~3700BAP. Generalnie jednak jeśli jesteś dopiero na początku, to daj sobie spokój do kwietnia i poczekaj na ten swap.
(05-03-2015 16:50)rooney997 napisał(a): Mam pytanie nic się nie da zrobić ze zwiększeniem zarobków bo mam 4500pkt BAP a mi przyszło dziś z 30 reklam po 0,0005 :/????
Masz podobnie jak ja tylko mnie ponad 40 takich przyszło i z 10 po 0.001 a od wczoraj się bawię dopiero
(05-03-2015 16:50)rooney997 napisał(a): Mam pytanie nic się nie da zrobić ze zwiększeniem zarobków bo mam 4500pkt BAP a mi przyszło dziś z 30 reklam po 0,0005 :/????
Masz podobnie jak ja tylko mnie ponad 40 takich przyszło i z 10 po 0.001 a od wczoraj się bawię dopiero
zainwestuj to bedziesz miał reklamy o wiekszej wartosci (najlepiej 127$ )
(ale dopiero zainwestuj po swapie)