Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A i owszem masz rację, ale słowo "kompletny" nie musi (a może nawet nie powinno) zostać odebrane w negatywnym obrazie. Oczywiście mniejsze naliczenia = dłuższa żywotność ale nie koniecznie = +$+.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2015 23:24 przez Izythor.)
Od ponad miesiąca kupuję kampanie co tydzień. Wszystkie mają status dostarczonych. Orientuje się ktoś po jakim czasie otrzymam kaskę?
(03-03-2015 17:08)Knedel666 napisał(a): Mam pytanie czy Bulk Ads mogę kupić za wybraną przez siebie kwotę przekraczającą 1,05 $ czy mogę kupować tylko jakąś ilość reklam każda po 1,05 $
Za wybraną ;]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2015 17:35 przez km1ec1k.)
za zakup kampani dostajesz 3100 BAP
2100 BAP =1$ a 1000BAP 0,50$
razem 1.55$
co dziennie (no prawie codziennie) są naliczenia i z pkt BAP które posiadasz są zamieniane na pieniądze.
musisz klikać w płatne reklamy wtedy od zyskasz swoją kasę
SWAP będzie tak czy siak, dla nowych user'ów zablokowali możliwość inwestycji, żeby nie mieli jak nie ogarną w czym rzecz z tym swap'em. Jeśli się mylę ktoś mnie popraw