Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dodam jeszcze, że można pominąć pośrednika którym jest giełda np. bitmarket, bitcurex, sprzedając Bitcoiny jakiemuś użytkownikowi z forum w zamian PLNy. [Tak ja też skupuje m.in, więc można śmiało do mnie ]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2015 12:32 przez Meloman.)
Te akcje mnie zadziwiają i niepokoją. Sam nie będę już wyjmował pieniędzy z programu, bo są to marne grosze, przy tym ile można zarobić. 14 000 bap za 1$? Przecież jak tak dalej będzie i Jo nie podwyższy ceny to będzie to 100-procentowy koniec. Nawet sam się zastanawiam czy teraz kupić akcje, za pieniądze w programie, czy czekać bo cena ciągle idzie w dół.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2015 12:40 przez kariolmax.)
Dołączam sie do pytania UP.
PS: Nie da sie zmienić tego captcha? Ostatnio były zwykłe wyrazy a teraz jakaś kaligrafia nie da się w ogóle rozczytać co tam pisze..