Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(28-02-2015 12:15)krzywho napisał(a): Wie ktoś jak będą wyglądać te dywidendy z sharów? Załóżmy, że posiadam 1000 akcji, na jaki tygodniowy dochód mógłbym liczyć?
Dobra ogarnąłem sobie już 3400 pkt bap za 25 centow~ wiecie może czy da się przelać z paypala na jakiś serwis którym da się dodać fundusze na mytrafficvalue?
(28-02-2015 15:40)Empire napisał(a): Dobra ogarnąłem sobie już 3400 pkt bap za 25 centow~ wiecie może czy da się przelać z paypala na jakiś serwis którym da się dodać fundusze na mytrafficvalue?
Nie szukaj żadnego serwisu.
Znajdź osobę która się z tobą wymieni, na forum znajdziesz takich sporo.
(28-02-2015 15:40)Empire napisał(a): Dobra ogarnąłem sobie już 3400 pkt bap za 25 centow~ wiecie może czy da się przelać z paypala na jakiś serwis którym da się dodać fundusze na mytrafficvalue?
Nie szukaj żadnego serwisu.
Znajdź osobę która się z tobą wymieni, na forum znajdziesz takich sporo.
Kto będzie się chciał wymieniać z osobą mająca 2 posty, poza tym nigdy tego nie robiłem jest tu jakiś dział przeznaczony do tego?