Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-02-2015 11:28)przemekmax napisał(a): Siemanko takie szybkie pytanie, dlaczego na PV znikają mi pieniądze?
nie są to jakieś duże sumy tylko 0,00... ale jednak?
Witam,
Moje pytanie dotyczy strategii wydawania punktów BAP.
Co jest najrozsądniejsze? Wydawanie ich tylko na te najbardziej wartościowe reklamy każdego dnia i zbieranie sobie tych punktów, żeby mieć dostęp do lepiej płatnych reklam, czy może brania co leci - nawet tych najniżej płatnych reklam?
(27-02-2015 14:05)Didaa napisał(a): Witam,
Moje pytanie dotyczy strategii wydawania punktów BAP.
Co jest najrozsądniejsze? Wydawanie ich tylko na te najbardziej wartościowe reklamy każdego dnia i zbieranie sobie tych punktów, żeby mieć dostęp do lepiej płatnych reklam, czy może brania co leci - nawet tych najniżej płatnych reklam?
Punkty BAP są zabierane w momencie otrzymania reklamy, a nie jej wyklikania. Jedynym sposobem aby nie dostawać tych małych reklam, które i tak zabierają BAP, to wykupienie filtra za 10$