Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ostatnio mało reklam z recyklinu przychodzi, ja już tydzień mam kupiony i jeszcze się nie skończył, a dwa poprzednie poszły bardzo szybko. Jak dopiero zaczynasz od 0, to ja bym kupił.
(25-02-2015 13:26)tronjheim napisał(a): Wczoraj zacząłem zabawę z Paid Verts. Uzbierałem 0.05$ i nie wiem czy warto kupić recycled ads . Teraz kupić za 20$ czy poczekać?
dostaniesz paręset reklam z zakresu 0.0005-0.001, twoja decyzja czy masz na to czas
poza tym musisz mieć chyba trochę bap (nie pamiętam, 2.5k ?).
a poza tym to za miesiąc swap to i tak bez różnicy co zrobisz
Po SWAP'ie przez 60 dni nie będzie można wymieniać akcji za BAP, a Jo mówił o cenie 700BAP - akcja, ale kto go tam wie... , jak walnie 1000BAP albo 150BAP to się nie zdziwię.
Wg mnie dobrze robi, że blokuje taka możliwość. Dużo ludzi wbiło się większe grupy itd bez zakupów reklam co rownalo się brak zysków i stad teraz zapewne ten swap.