(14-02-2015 09:54)andrzejjan_ napisał(a): Co Ty patryk006 chrzanisz
polaczkowatość przez Ciebie przemawia, tu chyba każdy jest dla kasy?
żeby zarobić a nie stracić!!!! a nie niszczenia kogokolwiek ha ha, że źle sie dzieje i moja strategia to uciekać z kasą po tych "dużych" naliczeniach - pisałem kilka stron wczesniej... ale jest nieciekawie, jestem ciekawy co napisze infokasa w swoim dzienniku - bo jakos ostatnio milczy.
Po 1. Nigdzie nie napisałem że zamierzam tak robić, poza tym nie wpłacałem przez pp - niestety bo mógłbym zawsze zażądać zwrotu w ostateczności - jeżeli program naprawdę by się posypał oraz jakby reklamy jeszcze nie były dostarczone.
Pomyśl logicznie ... jeżeli nagle ograniczy się zarobek do takiego stopnia, a ludzie widząc, że Jo sobie chowa milionik na pp ilu nie chciała by mu go "zabrać", stracą, zbanuje ich ... ale sam też po dupie dostanie.
Osobiście chcę tylko wyciągnąć kasę z programu w tej chwili, tyle aby nie być stratnym. Nie życzę tego Jo, ale powiedzmy sobie szczerze ... ile razy dał du** w ciągu ostatnich 45 dni ... czy był chociaż tydzień z terminowymi naliczeniami bez bugów i problemów ?
Nie wiem co oni mają tam najeb*** w kodzie ale jak dla mnie to albo robią sobie z nas jaja i te bugi celowo, albo któryś programista powinien zostać wypierdolony za prowizorkę

, ewentualnie może być też wina samego Jo, który ich pogania, a oni robią tak byle by w tej chwili zadziałało, potem zbiera się następne i zamiast raz a porządnie coś załatać to zostawia się jedno i nigdy nie wraca.
Pod względem technicznym jak dla mnie robią sobie z nas jaja, albo ci co kodzą robią na odpier*** się albo wszystko jest sprytnie spreparowane.