Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
STREFA KLIKÓW - nowy polski bux » STREFA KLIKÓW - nowy polski bux

Autor Wiadomość
RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux
Sprawdź:
No właśnie "chyba" Zobaczymy co przyniesie rzekomy Poniedziałek. Czy licznik przekręci się na "plus" i będzie odliczać czas, czy wyjdą wypłaty i licznik przekręci się na odliczanie 7 dni.

Zauważyłem ciekawą sprawę w sumie... Mam wynajętych poleconych i mimo wszystko (problemów z logowaniem itp) nadal klikają. Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień, bo aż mnie ciekawi jak będzie wyglądała statystyka. Kliknąłem w 4 reklamy w sumie.
miałem 5 zł dziś się loguje minus 1 zł co jest Big Grin forum nie dziala zlecone do wyplaty ok 150 zł ciekawe jak będzie
(21-09-2014 16:18)macek96 napisał(a):  miałem 5 zł dziś się loguje minus 1 zł co jest Big Grin forum nie dziala zlecone do wyplaty ok 150 zł ciekawe jak będzie

posiadałeś jakichś poleconych których nie przedłużyłeś ?
bo za każdego wynajętego poleconego którego oddajesz płacisz 0,05 więc stawiam że stąd ten minus

brak wypłat od 4 września czy się coś zmieni tego nie wiemy
Naprawdę liczycie na to, że wypłacą tą kasę?beka

Już dawno się zmyli, forum off, żeby nie było negatywnych opinii i żeby jeszcze ludzie widzieli, że jest taki bux - może się zarejestrują i coś wpłacą ^^
Ja na to nie liczę nawet. Aczkolwiek ciekawi mnie co stanie się jutro z licznikiemWink

Wysłane przez Tapatalk z Ace 2 (4.4.3)
Czegoś tu nie rozumiem... piszecie że to scam a z drugiej strony nadal twardo promujecie to gówno w swoich sygnaturachSex

Odp: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux
Nadzieja w Polakach umiera jako ostatnia Lol
to moje pierwsze takie pieniądze zarobione przez neta na takiej stronie Big Grin ale chyba znowu się przejechałem ;/
Jakiegoż ja miałem farta, że w ostatnim dniu kiedy wypłacali dostałem resztę tego co zainwestowałem Smile

Licznik się obrócił i odlicza do przodu - na to czekałem Big Grin
STREFA KLIKÓW - nowy polski bux
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Wątek zamknięty