Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No właśnie "chyba" Zobaczymy co przyniesie rzekomy Poniedziałek. Czy licznik przekręci się na "plus" i będzie odliczać czas, czy wyjdą wypłaty i licznik przekręci się na odliczanie 7 dni.
Zauważyłem ciekawą sprawę w sumie... Mam wynajętych poleconych i mimo wszystko (problemów z logowaniem itp) nadal klikają. Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień, bo aż mnie ciekawi jak będzie wyglądała statystyka. Kliknąłem w 4 reklamy w sumie.
(21-09-2014 16:18)macek96 napisał(a): miałem 5 zł dziś się loguje minus 1 zł co jest forum nie dziala zlecone do wyplaty ok 150 zł ciekawe jak będzie
posiadałeś jakichś poleconych których nie przedłużyłeś ?
bo za każdego wynajętego poleconego którego oddajesz płacisz 0,05 więc stawiam że stąd ten minus
brak wypłat od 4 września czy się coś zmieni tego nie wiemy
Już dawno się zmyli, forum off, żeby nie było negatywnych opinii i żeby jeszcze ludzie widzieli, że jest taki bux - może się zarejestrują i coś wpłacą ^^
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2014 18:30 przez haha40027.)
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.