Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
STREFA KLIKÓW - nowy polski bux » STREFA KLIKÓW - nowy polski bux

Autor Wiadomość
RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux
Sprawdź:
Badzmy realistami, przy tak wysokich naliczeniach serwis padl by szybciej niz piwstal.
Jak dla mnie wole by naliczenia nie były wysokie lecz by serwis stał jak najdłużej Big Grin
No i? Tylko że w tym momencie jak nie wpłacisz dużo kasy to g**** zarobisz a jak wpłacisz to możesz się przekonać za m-c że już jej na oczy nie zobaczysz. A nie oszukujmy się jak nikt nie wpłaci to i tak istnieć długo raczej nie będzie pomijając że nie ma nawet 2 tys osób zarejestrowanych na chwilę obecną a po takim ruchu nie wiadomo też czy i w jakim tempie będzie ich przybywać
Odp: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux
Więc ja odpadam i zostaję przy neobux'ie i probux'ie. Serwis opłacalny wyłącznie dla osób, które operują dużymi kwotami $1000<.
@domell,
to wpłać dużo. Jak nie masz - to pozwol zrobic to innym.
Nie rozumiem Twojej logiki. Mowisz, ze jak ktos wplaci duzo to moze za miesiac kasy nie zobaczyc. Sam sobie zaprzeczasz - wlasnie na tym polegaja zmiany, ktore prowadza do dlugoterminowosci projektu - zeby ta kasa zobaczyc. Jakby utrzymali bardzo wysokie naliczenia to wtedy bys tej kasy nie zobaczyl.

Przede wszystkim - serwis buduja nie ludzie, ktorzy inwestuja w konto Cyber i oczekuja zwrotu z wynajetych poleconych (co to za sens wziac od kogos 100 zl zeby oddac mu po miesiacu 110?), tylko osoby ktore promuja swoj reflink i bazuja na bezposrednich poleconych - a warunki dla takich osob sie nie zmienily .
A dlugofalowosc projektu jest wazna przede wszystkim wlasnie dla promotorow, bo jesli np. ja kupuje reklame za 100 dolarow uzyskujac 100 poleconych to srednio kazdy z nich musi zarobic 1$ i tutaj czesto czas potrzebny na zwrot jest dluzszy niz miesiac dwa czy trzy, ale za to przypomina dochod pasywny.

Jesli serwis chce przetrwac - musi dbac wlasnie o tych promotorow, a oplacalnosc wynajetych poleconych moze byc dodatkowych zarobkiem dla promotorow.

pozdrawiam Wink
Wszystko się zgadza, ale ile osób będzie chętnych zainwestować większe pieniądze tzn od 1000 zł wzwyż?
Ja po upadku serwisów pampersa będę znacznie bardziej ostrożny z inwestycją. Póki co skupiam się bardziej na zdobywaniu bezpośrednich poleocnych w Strefie Klików, a ich zarobki pójdą w reinwestycję Smile
2 razy mi ostatnio wpładła reklama po 0,25 $, ładnie Smile Szkoda tylko, że jakoś brakuje póki co refów do wypożyczania, trzeba wypatrywać Smile
a ja zlecilem 740 zl dzisiaj, poki co jestem z serwisu zadowolonySmile
No i jest konto Premium za kasę z konkursu na poleconych (20 zł) :- )
Wątek zamknięty