(30-06-2014 21:02)xardas1020 napisał(a): (30-06-2014 20:53)Magdalenek napisał(a): Czy możesz pozwolić nam ustalać własne zasady na StrefaKlików.com a nie kopiować sposobów od innych.
Gdybyśmy chcieli masowo zarabiać na botach, otworzylibyśmy ogólnoświatową stronę po angielsku dla wszystkich a nie stronę po polsku tylko dla Polaków.
W każdym skrypcie masz możliwość zaznaczenia czy chcesz udostępnić możliwość wynajmowania botów czy tylko wolnych użytkowników (którzy nie są niczyim DR). EvolutionScript ma również możliwość wynajmowania zajętych DR. W naszym skrypcie takiej możliwości nie ma.
Ahh, miałam już nie odpowiadać na Twoje infantylne wiadomości, przepraszam pozostałych forumowiczów, że mnie poniosło 
prędzej czy później dojdziecie do momentu, że dr do wynajęcia będzie brakowało, więc będą potrzebne boty bo nikt nie będzie kupował ulepszenia po to by nie mieć maxymalnej ilości rr, bo się kupuje konto i rr by zarabiać a nie po to by wam tylko konto charytatywnie zapełnić
ja wiem, że jak brak argumentów do dyskusji to zaczyna się wyzywanie i używanie epitetów w kierunku osoby/osób piszących konstruktywną prawdę podpartą argumentami i to też czynisz
pokazujesz swoją pełnoekranową niekompetencję, zerowy brak profesjonalizmu i od startu zrażasz do waszego biznesu
W tej sytuacji trudno sie nie zgodzic z uzytkownikiem Magdalanek.
Duzo jeszcze xardas1020 o buxach nie wiesz. Ponad 90% tzw. buxhostów oferuje limitowana ilosc RR oparta tylko i wylacznie na poleconych zarejestrowanych bez osoby polecajacej, chociazby przyklad bardziej stabilnego 33bux.com, gdzie zeby trafic na chociaz kilku poleconych do wynajecia to trzeba sie postarac, a i tak znikaja w try miga.
Nie wiesz, nie znasz sie - nie oczerniaj.
Słowa maja wielka wage i w tym wypadku co poniektorzy uzytkownicy moga wyrobic sobie negatywna opinie nt. serwisu bazujac na Twoich wypowiedziach, ktore przedstawiaja nieprawdziwe dane i robią tzw. czarny PR.
Swoja drogą, nie zebym przesadzal, ale mowienie o tym, ze "wszystkie rr to boty" w odniesieniu do serwisu na ktorym nie wszystkie rr to boty to lamanie artykulu 212 paragraf 1 kodeksu karnego. Aktualnie admin danej strony ma 100% prawo posadziac Cie xardas1020 o znieslawienie i co wiecej - tą sprawe wygra.
Oczywiscie jest to dosc spory przerost formy nad trescia, ale miej swiadomosc tego, ze mowienie bzdur nie jest zbyt madre.
btw. Strona przed chwila nie dzialala, teraz dziala. Mam nadzieje, ze tak pozostanie, bo przy reklamowaniu reflinku jest to spory problem narazajacy uzytkownikow na realne straty finansowe.
pozdrawiam