Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
STREFA KLIKÓW - nowy polski bux » STREFA KLIKÓW - nowy polski bux

Autor Wiadomość
RE: STREFA KLIKÓW - nowy polski bux
Sprawdź:
(02-08-2014 17:24)sbgorka napisał(a):  Ca, w strefie staty sa zaraz z rana
no niewiem mi w strefie cały czas wpadaja kliki cyber kolegów ze starych paczek z nowej (100RR) tylko dziś 28klików zato pozostali wala jak najeci już AVG mam 1,51 a niby ostatnie kliki mogły wpasc po 14 a tu jak normalni klikaja jestem pozytywnie zaskoczony już na czysto mam 8,30zł Smile
Smile jak dokupujesz to cos tam doliczySmile ja przynajmniej teraz mam maks do 8 rano po sprawieSmile
W związku z aferą na innym forum dotyczącym zarabiania przez internet, Pani Magda nie będzie się udzielać na forach zewnętrznych, zgodnie z informacją w poście na innym forum, prawdopodobnie i tutaj będzie można się z nią skontaktować przez Prywatne Wiadomości, ale najlepiej będzie pytać na forum StrefyKlików/ClixArea - bo tam pewnie najszybciej będzie odpowiadać.

U mnie dzisiaj ładnie, dla konta Premium i 41 poleconych jest 111 klików (AVG 2,707, a granica zysku to 1,88), więc wychodzę na plus od 3 dni na Premium.
Dlaczego tak długo czekałem z inwestycją... Big Grin

Edit: A nalicza mi tylko rano. Po ok 12:00 już żadnych klików nie dolicza.
Dalej chlopaki klikaja na CA:)Srednia na teraz 1,23 i jakies 9 $ na plus po kosztachSmileSmile
Wypłata z wczoraj :
[Obrazek: j65wck.png]

pozdrawiam Wink
Jak wypłacacie na bank to też wam zabiera tak dużo kasy ??
Wypłaciłem przez paypala 82 zł jakoś a otrzymałem 75 :/
Strefa 5% a reszte ciagnie pp, na forum byl watek o tym
Śmieszne to jest Smile
Nie dosc że pp bierze to jeszcze strefa ;D
A jak jest z wypłatami do banku ?
Wiesz ci, kazdy jakies koszty ponosi i na czyms musi zarobic, wrzuc pytanie na suppirt albo w faq poszukaj bo nie testowalem tej metody
Zamierzam wejść w ten serwis. Jaką strategię polecacie? Ile $ optymalnie zainwestować? Z jakim kontem? Pozdrawiam

Pierwszemu, kto mi fajnie to wytłumaczy podziękuję refem Wink
Wątek zamknięty