Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobra widzę, że paypal jest ogólnie najdroższy. Mam do doinwestowania sporą sumkę, szkoda mi trochę tracić na tych opłatach, jaki procesor polecacie żeby było taniej, ale jednocześnie szybko, łatwo i bezstresowo?
(14-12-2014 23:05)Kirix napisał(a): Dobra widzę, że paypal jest ogólnie najdroższy. Mam do doinwestowania sporą sumkę, szkoda mi trochę tracić na tych opłatach, jaki procesor polecacie żeby było taniej, ale jednocześnie szybko, łatwo i bezstresowo?
PM i Bitcoin, tutaj nie masz opłat przy depozytach.
A zresztą możesz sam zobaczyć opłaty, kilka postów wyżej ktoś wstawił link do tabelki z opłatami.
tak, ale zależy mi też na wygodzie wpłaty, co podkreśliłem w pytaniu. Czy wpłata na PM wygląda tak samo jak na PP tzn natychmiastowo? O bitcoinach wiem tyle, że cos takiego istnieje, jak dokonać nimi wpłaty?
(14-12-2014 23:10)Kirix napisał(a): tak, ale zależy mi też na wygodzie wpłaty, co podkreśliłem w pytaniu. Czy wpłata na PM wygląda tak samo jak na PP tzn natychmiastowo? O bitcoinach wiem tyle, że cos takiego istnieje, jak dokonać nimi wpłaty?
Przez PM zazwyczaj wszystko idzie natychmiastowo, tylko są chyba tam opłaty procesora 2%, ale to i tak niewiele.