Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja pie*dole wlasnie straciłem 260 dolarów krwa i moge sobie w łeb strzelić jedynie. Nie mialem pojecia ze te boty wykrywalne beda... krwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze to nie moja kasa a pożyczona... jestem kompletnie załamany
(10-12-2014 23:18)yolo69 napisał(a): ja pie*dole wlasnie straciłem 260 dolarów krwa i moge sobie w łeb strzelić jedynie. Nie mialem pojecia ze te boty wykrywalne beda... krwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze to nie moja kasa a pożyczona... jestem kompletnie załamany
(10-12-2014 23:18)yolo69 napisał(a): ja pie*dole wlasnie straciłem 260 dolarów krwa i moge sobie w łeb strzelić jedynie. Nie mialem pojecia ze te boty wykrywalne beda... krwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze to nie moja kasa a pożyczona... jestem kompletnie załamany
no super smiejcie sie. mialem pecha jak cholera bo ja tego pieprzonego bota moze z10 razy tylko uzylem. zebym ja cos slyszal o ostrzezeniach... ja pier...
Tak smiejcie sie dzieciaki dalej. Zobaczymy jak was okradną gdzies przez jakiś glupiutki błąd.
Trudno trzeba zacinac zeby i pooszukiwać troche ludzi zarabiając na ppa.
The crow calls the raven black. Ciezko sie nie smiac, gdy zlodziej narzeka ze go "okradli". Czy raz, czy dziesiec - dalej lamiesz regulamin. Jesli miales zainwestowane tyle ile mowisz, to chyba miales tez kase na filtr, a jesli miales filtr, i dalej uzywales bota zeby kliknac 10? 20? reklam dziennie - to kolejny szczyt glupoty zostal osiagniety. Nie wiem czy zaproszenie do tego aby smiac sie dalej mnie rowniez dotyczy, bo dzieciakiem juz od ladnych paru lat mnie raczej nikt nie nazwal, ale tak czy tak, ja smiac sie bede dalej