Od niedzieli zablokowana jest zakładka Paid Ads, reklamy aktywacyjne możemy oglądać dzięki trick-owi który opisałem ostatnio, płatne też są do wyklinania poprzez ręczne wpisanie id reklamy, ale jako że nie są rozsyłane już od jakiegoś czasu to po prostu ich nie ma. Jo chyba nareszcie znalazł człowieka który zna się na serwerach, bo co by nie powiedzieć o programistach MTV/PV to na serwerach i ich konfiguracji znają się raczej średnio. Nowy sprzęt jest już zakupiony i skonfigurowany w nocy miały się odbyć testy i jeśli wyjdą ok. wracamy dziś do normalnego trybu działania PV. Wszystkie tickety i wypłaty zostały zrealizowane więc przynajmniej w tym temacie Jo jest na prostej. Podobno został już wgrany system masowych płatności BTC i naprawiono bug dotyczący SUU mini i mega (znowu będą mogły działać razem). Skończone zostało też tłumaczenie strony na język polski i tak jak pisałem wcześniej jako pierwsi będzie mogli się cieszyć PV w ojczystym języku.
Stan konta:
My Balance: 8,19 $
BAP: 3073000
Wypłaconych środków: 745 $
Cel na grudzień: 0/460$
Co do nowego hyip-a DigAdz który jest niemal kopią PV to należy zachować zdrowy rozsądek schemat PV można powielić ale nie zmienia to faktu że DZ nie ma dodatkowych zewnętrznych przychodów jak np. gry na których PV każdego dnia zarabia tysiące dolarów, oraz zaplecza kadrowego i sprzętowego. Powoduje to że jego żywotność nie będzie oszałamiająca. Dlatego każdy kto chce zainwestować tu pieniądze powinien zrobić to na samym początku i priorytetem jest odzyskanie kapitału. Można też wystartować na darmowym koncie i dzięki reklamom za 12 punktów po 7 dniach zacząć uczestniczyć w naliczeniach płatnych. Oczywiście jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam pod moje skrzydła