Witajcie,
Mam na imię Magda i jestem z działu obsługi serwisu StrefaKlikow.com.
Dziękujemy za Wasze wszystkie sugestie i opinie.
Chciałabym przypomnieć, że serwis jest cały czas w fazie przygotowawczej przed oficjalnym startem, który zaplanowany jest na 10 lipca 2014 roku.
Przez ten czas staramy się dostosowywać system do Waszych oczekiwań.
Wiadomo, że każdy chciałby jak najszybciej i jak najwięcej zarobić - takie odniosłam wrażenie po niektórych wpisach. Oczywiście możemy Wam zaproponować atrakcyjne i niepowtarzalne warunki, które po tygodniu spowodowałyby zamknięcie serwisu - na szczęście jak już pisałam gdzie indziej nasz projekt ma przebieg długofalowy i oparty jest na wielu kalkulacjach. Obecne stawki są optymalne i zapewne wkrótce wielu z Was przekona się, że to działa i naprawdę daje możliwość atrakcyjnego zarobku. Zapewne rozmawiam ze znawcami tematu więc nie muszę Wam przypominać jak wiele i jak szybko projektów oferujące niesamowicie atrakcyjne warunki poupadało w tydzień czy dwa a Wy do teraz się zastanawiacie gdzie Wasze pieniądze i czas przeznaczony na klikanie...
(30-06-2014 00:50)MrocznyKILL napisał(a): Podejrzana sprawa niemal wszystkie kliki tam to kampanie subskrypcji sms. Czyżby admin myślał że wpadł na genialną nisze i jak pozgarnia loady zwinie manatki(...)
Ciekawa teoria, nie wiem jednak czy nie łamie jednego z punktów naszego regulaminu
(30-06-2014 15:09)infokasa napisał(a): Tutaj jest odpowiedź na większość pytań. Pojawił się nowy plan inwestor jednak w obecnej fazie rozwojowej nie jest on szczególnie interesujący(...)
Drogi użytkowniku Infokasa - kliknąłeś może w tabelkę pokazującą stawki za kliki w koncie Inwestor. Za same kliki Standard oraz Premium, bez robienia czegokolwiek więcej - masz 155 PLN miesięcznie
Rozumiem absolutnie Waszą niepewność i nieufność, dopiero wystartowaliśmy, dlatego spotkajmy się w tym samym miejscu za miesiąc i zrobimy krótkie podsumowanie.
Oczywiście w każdej chwili możecie również bezpośrednio przekazywać swoje sugestie, opinie, pytania.
pozdrawiam i do zobaczenia w Strefie Klików.