Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jesli chcesz odpowiedzi, to poczytaj temat - To ze my odpowiemy ci, gdy na identyczne pytanie odpowiedzi w tym temacie sa setki, to nic nie pomoze, jesli czytac nie potrafisz
(05-12-2014 20:16)Dziubla napisał(a): Jesli chcesz odpowiedzi, to poczytaj temat - To ze my odpowiemy ci, gdy na identyczne pytanie odpowiedzi w tym temacie sa setki, to nic nie pomoze, jesli czytac nie potrafisz
to się cofnij o jedną stronę i zapoznaj się z treścią mojego pytania bo najwyraźniej nie wiesz o co chodzi...
(05-12-2014 19:47)BaaTooN napisał(a): Kupiłem przed chwilą kampanie reklamową przez Paypala za 1,37$, jednak punktów bap nie dostałem a kasa z pp zniknęła . Ktoś ma pomysł jak to naprawić? Do supportu już pisałem ale nie wiem kiedy mi odpowiedzą i czy naprawią ten błąd.
Ktoś inwestował i miał podobnie może? Bo właśnie chciałem wrzucić trochę $$. Może lepiej poczekać do stabilizacji całkowitej serwisu.
(05-12-2014 19:47)BaaTooN napisał(a): Kupiłem przed chwilą kampanie reklamową przez Paypala za 1,37$, jednak punktów bap nie dostałem a kasa z pp zniknęła . Ktoś ma pomysł jak to naprawić? Do supportu już pisałem ale nie wiem kiedy mi odpowiedzą i czy naprawią ten błąd.
Ktoś inwestował i miał podobnie może? Bo właśnie chciałem wrzucić trochę $$. Może lepiej poczekać do stabilizacji całkowitej serwisu.
U mnie wszystko poszło gładko przez PayPal.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2014 22:40 przez qpon83.)