Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kupiłem przed chwilą kampanie reklamową przez Paypala za 1,37$, jednak punktów bap nie dostałem a kasa z pp zniknęła . Ktoś ma pomysł jak to naprawić? Do supportu już pisałem ale nie wiem kiedy mi odpowiedzą i czy naprawią ten błąd.
jakim cudem kupiłeś kampanię za 1,37$???? przecież jedna paczka kosztuje 1$ i nie mozna kupić jej połowy ani jednej trzeciej...natomiast od 1$ na pewno nie pobrało Ci prowizji w wysokości 37 centów...coś kolego przekombinowałes...mogłeś jedynie kupić reklamę za 1$ plus prowizja...
sprawdź więc dokładnie na co wydałes kasę bo chyba coś tu nie gra
(05-12-2014 19:56)jackthekiller napisał(a): jakim cudem kupiłeś kampanię za 1,37$???? przecież jedna paczka kosztuje 1$ i nie mozna kupić jej połowy ani jednej trzeciej...natomiast od 1$ na pewno nie pobrało Ci prowizji w wysokości 37 centów...coś kolego przekombinowałes...mogłeś jedynie kupić reklamę za 1$ plus prowizja...
sprawdź więc dokładnie na co wydałes kasę bo chyba coś tu nie gra
A nie paypal? 30centow + 7 centow prowizji... Jack, ogarnij troche