Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Całe szczęście, że tylko 1000 zł tam wpłaciłem...
Tak tak Paidverts jest już SCAMEM i wcale kilkanaście tysięcy użytkowników, którzy wpłacili naprawdę grubą kasę nie ma możliwości odnalezienia Jo osobiście. Wcale się nie ujawnił podając do siebie konto na fejsie na którym ma zdjęcia prywatne z rodziną itp. Ilu adminów znacie z tej strony? To nie jest takie proste zawinąć się z kasą z procesorów i zniknąć.

nadal jestem spokojny, mimo że nigdy nie ma 100% pewności to pewne rzeczy jednak da się rozróżniać Smile

Jeszcze wyjdzie trzeci genialny serwis spod mózgu Jo połączony z PV i MTV Smile Bo Jo będzie mało kasy i jest w stanie zrobić tak, żeby zarabiać rocznie tyle co zarobiłby teraz uciekając z całą kasą. Nie opłaca mu się to zwyczajnie Smile

A tak nie dość, że ma kase i ma jej coraz więcej to jeszcze jest uwielbiany przez mnóstwo osób. Jaki sens miałoby uciekanie z kasa i biznesem, żeby się ukrywać przed ludźmi z tą kasą, wydawać ją na ochronę itp.? Może nikt z nas za 100, 500 czy 1000 zł by się na niego nie rzucił ale zauważcie, że są osoby, które zainwestowału np. w paidverts ponad 30000$ i nawet jest taka osoba z Polski na najwyższym poziomie. A te osoby są dziwnie najspokojniejsze o ten biznes a największy strach mają Ci co powrzucali po 50 zł albo i wcale tylko zarabiają na darmowym.

[Obrazek: 320x50.png]
Huahahaha teks z wynajmowaniem ochrony mnie rozwalił Lol Jak coś to ja pracowałem na handlowym przez 3 miesiące to byłbym chętny impreza
Co do PV to jeden wons stoi czy nie. Każdy kto inwestuje musi się liczyć z ryzykiem. Jak się wtopiło kasę w Golden Chase to też było przykro. Ale trudno. Przez jakiś czas generowało dochody. Spore dochody.
Po czym sądzicie, że scam ? Big Grin Oni z tego mają taką kasę, że nie opłaca się im tego zamykać Big Grin
Cytat:Yan zaczął pracować dla nas, jako administrator systemu, aby pomóc nam ze wszystkimi związanymi rzeczami z serwerami.Będzie pracować jako freelancer (wolny strzelec ), jak wszyscy nasi programiści, stawka 50 dolarów / godz.

Prawdopodobnie nie zauważycie , co zrobi; ponieważ to wszystko będzie za kulisami, tj bezpieczeństwo i optymalizacja rzeczy ... ale to dużo pomoże naszym programistą i mam nadzieję zaoszczędzić im wiele czasu próbując naprawić rzeczy z ich specjalności.

I oczekuję, "użyć" go bardzo, kiedy dodamy "poker multiplayer"; doda nam to zupełnie nowy poziom wysiłku naszej sieci.
O czyżby po polsku czytali? Bo pisałem wyżej, że mogliby kogoś 'zatrudnić' Big Grin [Obrazek: paidverts.png][Obrazek: digadz.png]
Wstali chyba Big Grin
Już da się zalogować. Wieczorem serwis ma działać z powrotem !!
Dokladnie, da sie zalogowac.

Cytat:Paid ads section should be back online this evening, please ba patient.
tylko że wieczór u Jo to u nas chyba ranek?? można spać spokojnieRolleyes
Odpowiedz