Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@pulpet112
O czym Ty piszesz? Przeczytałeś TOS? Jest gdzieś napisane że codzienne będą reklamy o jakiejś tam wartości? Nastąpiła awaria i trzeba ją naprawić, tylko tyle
@infokasa
przecież napisałem o czym pisze. i bynajmniej nie jest to to, o czym Ty piszesz
nie wspomnialem ani slowem o jakiś z góry ustalonych stawkach, kieruje sie dziennymi naliczeniami, ktore z reguly utrzymywaly sie na podobnym poziome. Za ich pomoca obliczylem mniej wiecej, kiedy odrobilbym swoja inwestycje - orientacyjnie. Nie mam żadnych pretensji i nie wiem z ktorej mojej wypowiedzi cos takiego wynika a jezeli planowanie zarobkow i tym samym swoich przyszlych dzialan w trakcie zarabiania pieniedzy jest czyms zlym to dzieki bardzo bo od zawsze takie planowanie bylo podstawa zarabiania pieniedzy w kazdej branzy...
(25-11-2014 11:35)tollak napisał(a): W jaki sposob moge przelac dolary z paypala na paidverts? Co to jest ten accounttype odnosnie paypala? Email moj? Jak przelac?
Jesli chcesz kupic kampanie za pieniadze z pay pala to po prostu ustaw kampanie i wybiesz metode płatnosci pay pal tam cie przeniesie do paypala zalogujesz sie i przelejesz ale max 10$ taki jest tygodniowy limit na ten procesor
(25-11-2014 11:35)tollak napisał(a): W jaki sposob moge przelac dolary z paypala na paidverts? Co to jest ten accounttype odnosnie paypala? Email moj? Jak przelac?
Jesli chcesz kupic kampanie za pieniadze z pay pala to po prostu ustaw kampanie i wybiesz metode płatnosci pay pal tam cie przeniesie do paypala zalogujesz sie i przelejesz ale max 10$ taki jest tygodniowy limit na ten procesor
ale ja nie chce wykupywac kampanii tylko chce wykupic filtr za 10 dolcow. To jak mam to zrobic?