Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
kurde to slabo troche.... ja do konca roku planowalem odrobic depozyt ale jak nie bede dostawal normalnych stawek to bedzie lipa z tym....

pulpet112, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
Spokojnie. Jo na pewno znajdzie sposób, żeby to wszystko jakoś zorganizować. W końcu jak strona działa dobrze to on także na tym zarabia Smile
@pulpet112
O czym Ty piszesz? Przeczytałeś TOS? Jest gdzieś napisane że codzienne będą reklamy o jakiejś tam wartości? Nastąpiła awaria i trzeba ją naprawić, tylko tyle Wink

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Sporo ludzi chyba zapomniało, że Jo to człowiek. Wink A jak każdy człowiek czasami się potknie.

No, ale przecież dla malkontentów to pierwszy powód żeby zacząć narzekać i obsmarowywać paidverts 'gunwem'. Cóż... Wink
@infokasa
przecież napisałem o czym pisze. i bynajmniej nie jest to to, o czym Ty piszesz Smile

nie wspomnialem ani slowem o jakiś z góry ustalonych stawkach, kieruje sie dziennymi naliczeniami, ktore z reguly utrzymywaly sie na podobnym poziome. Za ich pomoca obliczylem mniej wiecej, kiedy odrobilbym swoja inwestycje - orientacyjnie. Nie mam żadnych pretensji i nie wiem z ktorej mojej wypowiedzi cos takiego wynika a jezeli planowanie zarobkow i tym samym swoich przyszlych dzialan w trakcie zarabiania pieniedzy jest czyms zlym to dzieki bardzo bo od zawsze takie planowanie bylo podstawa zarabiania pieniedzy w kazdej branzy...

pulpet112, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2011.
W jaki sposob moge przelac dolary z paypala na paidverts? Co to jest ten accounttype odnosnie paypala? Email moj? Jak przelac?
(25-11-2014 11:35)tollak napisał(a):  W jaki sposob moge przelac dolary z paypala na paidverts? Co to jest ten accounttype odnosnie paypala? Email moj? Jak przelac?
Jesli chcesz kupic kampanie za pieniadze z pay pala to po prostu ustaw kampanie i wybiesz metode płatnosci pay pal tam cie przeniesie do paypala zalogujesz sie i przelejesz ale max 10$ taki jest tygodniowy limit na ten procesor
(25-11-2014 12:24)Roben napisał(a):  
(25-11-2014 11:35)tollak napisał(a):  W jaki sposob moge przelac dolary z paypala na paidverts? Co to jest ten accounttype odnosnie paypala? Email moj? Jak przelac?
Jesli chcesz kupic kampanie za pieniadze z pay pala to po prostu ustaw kampanie i wybiesz metode płatnosci pay pal tam cie przeniesie do paypala zalogujesz sie i przelejesz ale max 10$ taki jest tygodniowy limit na ten procesor

ale ja nie chce wykupywac kampanii tylko chce wykupic filtr za 10 dolcow. To jak mam to zrobic? Big Grin
Z pp da się tylko wykupić kampanie
ja dostałem dzisiejsze reklamy aktywacyjne i dzisiejsze reklamy z 1%

Jo "wisi" mi jeszcze główne naliczenie za wczoraj... jeżeli mi nie da to go....4

a tak serio to poczekajmy..kłopoty kiedyś mina i wtedy sypnie gotówką być może za 2-3 dni narazSmile
Odpowiedz