(24-11-2014 22:11)doeraeme napisał(a): Witam serdecznie. Przeglądam forum od dłuższego czasu i zaciekawiło mnie Paidverts. Jestem już zarejestrowany, wpłaciłem 1$ żeby powolutku ogarnąć temat. Przyznam szczerze, że nie napalam się na zarabianie kokosów na paidverts. 100zł/miesiąc byłoby dość zadowalającą kwotą. Powiedzcie mi proszę, czy warto wpłacić 100zł na początek ~30$ ? Wylądowałbym wtedy w 5 grupie czyli dzienne zarobki wynosiłyby około 4$. Grając systemem 66/33 utrzymałbym ilość BAP na tym samym poziomie, wypłaciłbym wrzucone na początek 100zł a później myślał co dalej. Proszę o porady 
Patrząc na to jaka kwota Cię zadowala to możesz śmiało startować z 100 zł

Ale osobiście pomyślałbym nad reinwestowaniem całości na początku aż wejdziesz do wyższej grupy. Chyba, że bardzo chcesz odzyskać wkład to rób tak jak napisałeś, trzymaj poziom a resztę odkładaj (tylko nie wypłacaj po 2 dolary bo prowizje Cię zjedzą) wypłac sobie te 100 zł i później reinwestuj całość wbij się do grupy od 180k BAP może później wyżej. Nikt nie jest w stanie przewidzieć ile zarobisz w której grupie. Można coś tam mniej więcej liczyć po tygodniowych naliczeniach ale dużo może się pozmieniać jeszcze na lepsze lub na gorsze

Myślę, że raczej na lepsze.
Ja osobiście trzymałbym poziom a resztę zarobków odkładał na koncie ale jak się uzbiera więcej nie wypłacał tylko kupił od razu większą ilość paczek, żeby 1% dostawać jedną większą reklamę

Kasa, którą byś chciał wypłacić, żeby odzyskać wkład pozwoli Ci właśnie wejść poziom wyżej, później sobie wypłać wkład i wbij jeszcze do 360k BAP i wtedy już sobie wypłacaj trzymając poziom. Na tym poziomie będziesz mógł myśleć o jakiejś stówce miesięcznie na czysto, zależy jakie będą naliczenia
Weź też pod uwagę to, że będziesz miał do dyspozycji reklamę w
Paidverts o dość wysokiej skuteczności. Warto ją dobrze wykorzystać