Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja wrzucałem 2 razy skromny 1$ do tego planu 186%.
Za pierwszym razem paczka zamknęła się po 69 dniach, za drugim razem po 96.
Teraz po ponad miesiącu w trzeciej paczce mam dopiero 33%, więc za każdym razem jest coraz słabiej.
Więcej już tu kasy nie wpłace.
Według mnie ten plan jest opłacalny tylko wtedy jak jest się w najwyższej grupie na PV.
(23-11-2014 18:59)antyk napisał(a): Ile tych pkt BAp jest pobierane dziennie z konta?
Za każdą reklamę, którą dostaniesz do obejrzenia (niezależnie czy ją obejżysz, czy nie zdążysz) ubywa Ci punktów BAP.
Za
0,0005$ - 1pkt. BAP
0,001$ - 2pkt. BAP
itd.
1$ - 2000pkt BAP
taki przelicznik
No i chyba codziennie 100pkt BAP tak po prostu.
(23-11-2014 18:59)antyk napisał(a): Ile tych pkt BAp jest pobierane dziennie z konta?
Za każdą reklamę, którą dostaniesz do obejrzenia (niezależnie czy ją obejżysz, czy nie zdążysz) ubywa Ci punktów BAP.
Za
0,0005$ - 1pkt. BAP
0,001$ - 2pkt. BAP
itd.
1$ - 2000pkt BAP
taki przelicznik
No i chyba codziennie 100pkt BAP tak po prostu.
Nie tak po prostu, bo jest to podatek. 100 BAP każdego dnia i 0,001$ z każdego balance, dlatego najlepiej wszystkie pieniądze trzymać na jednym balance