Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
(22-11-2014 14:04)infokasa napisał(a):  
(22-11-2014 10:03)9Jarek9 napisał(a):  
(22-11-2014 09:38)jackthekiller napisał(a):  jeżeli chcesz stracić część punktów BAP albo może i ich całośc to proszę bardzo używaj do woli.4
Następnym razem to już chyba nie będzie utraty BAP, tylko ban na stałe, nawet JO chyba o tym napisał.

Dokładnie tak jak napisał kolega @9Jarek9 teraz nie będzie już pobłażania za używanie bota i polecą bany. Z drugiej strony dziwi mnie że są jeszcze osoby które chcą iść na skróty, w dzisiejszych czasach nawet nauczka jaką dostało tyle osób to za mało

Bo niektózy nasi rodacy chcieliby zarabiać miliony siedząc w domu z wywalonymi do góry nogami i myśląc że konto w banku samo się zapełnibeka
hejka a wy w których grupach jestescie?? ja narazie 6 ale za 2 dni jak dobre bedzie naliczanie bedzie 7 Smile
i jaką strategie obraliscie typu zbieram do 8 grupy i zaczynam wypłacać czy mkniecie do 14 grupy i dopiero wypłacacie??
każdy ma swój określony celSmile

jednak brnięcie do maksymalnej grupy może zając Tobie całe wieki..chyba ze masz dużo kasy do zainwestowania to wpłacaj i wbijaj wyżejHuh
(23-11-2014 12:49)ingro85 napisał(a):  hejka a wy w których grupach jestescie?? ja narazie 6 ale za 2 dni jak dobre bedzie naliczanie bedzie 7 Smile
i jaką strategie obraliscie typu zbieram do 8 grupy i zaczynam wypłacać czy mkniecie do 14 grupy i dopiero wypłacacie??

Tutaj możesz sobie przeczytać trochę o moich strategiach

http://zarabiam.com/Temat-Zarabiam-w-int...=paidverts

Pamiętaj że najważniejszą rzeczą jest odzyskanie wkładu potem możesz szaleć do woli i zapatrywać się nawet na grupę 14 Wink

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Dokładnie. Mknięcie na sam szczyt tutaj zbyt długo może trwać. Ja obecnie robię tak, że reinwestuję tak, żeby trzymać grupę a to co mam nadwyżki dzielę na pół i połowę wrzucam sobie w MTV (to będzie już kasa do wypłaty) a reszta idzie dalej w Paidverts. W ten sposób idę w Paidverts powoli do góry i odkładam kasę na wypłaty wrzucając ją jeszcze w Power Plan 186% bo mi się nie spieszy. Wrzucam tam kasę codziennie i jak już dojdzie do mojej pierwszej inwestycji kolejka to będzie taki troche pasywny dochód Big Grin Przy okazji w Paidverts do końca roku będę na pewno w grupie od 720k BAP bez dopłacania a mam zamiar dorzucić jeszcze tam kasę ze skracaczy kilkadziesiąt $ w połowie grudnnia dorzucę do paidverts tak, żeby przyspieszyć czas wejścia do grupy 1.5 mln BAP

Strategii raczej nie zmienię i będę tak jak teraz część wrzucał w MTV to co do wypłaty a w paidverts powoli piął się w górę Smile 1.5 mln myślę, że będzie w lutym/marcu i to będzie dla mnie zadowalający już próg ale jeśli Paidverts dalej będzie się tak rozwijać jak teraz to będę celował wyżej ale tak na spokojnie część wypłacając Smile

[Obrazek: 320x50.png]
witajcie
chetnie podepne sie pod kogos kto mnie poprowadzi na poczatek

wszelkie propozycje na pw
pozdrawiam
(23-11-2014 14:13)buch napisał(a):  witajcie
chetnie podepne sie pod kogos kto mnie poprowadzi na poczatek

wszelkie propozycje na pw
pozdrawiam

Chętnie Ciebie poprowadzę. napisałem Tobie wiadomośc na priw, czekam na jakiś odzewSmile
Cytat:Deposits: $0.00
Cashouts: $935.20

Ja tez duzo reinwestuje i w plan 186 tez teraz bede wplacal, to dobry pomysl. Smile
kilkanaście dolarów z planu 186% może być ciekawym dodatkiem Smile

tym bardziej, że jak już się zamknie koło to praktycznie cały czas będzie jakiś zysk schodził...wpłata i zarz wypłata z wczesniejszej wpłaty i tak w kółko...
Nie widzę obecnie sensu wrzucania czegokolwiek w plan 186, zamraża to środki na 100 dni i daje niższą stopę zwrotu niż PV. Ale oczywiście każdy robi jak uważa.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Glosy: zozols1 (+1)
Odpowiedz