Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Rozbił Pan bank, nie ja tylko pociągnął
Nie no tak to i ja bym chciał, ale żeby wygrać trzeba grać i mieć ofc trochę lucka
P.S albo ten Amerykanin miał farta albo wiedział co robi, fakt faktem taka sumka robi wrażenie w jeden dzień
Kolega @averegen ma po prostu do siebie dystans System wypłaty w PV jest dość specyficzny i dwu etapowy dlatego sporo osób (szczególnie na początku) często przenosi pieniądze na balance procesora myśląc że jest to jednoznaczne ze zleceniem wypłaty.
niedawno zainwestowałem 38$, wykupiłem te reklamy z recylkingu i dostałem najwięcej reklam za 0.0005$ od czego to zależy? Bywają jakieś konkretne reklamy?
@Sampel44
Opis tego ulepszenia jest bardzo prosty i zrozumiały
Cytat:Every single ad that recycled from now onwards, will be directed at their you, or another upgraded user, until you receive $1.00+ worth of recycled ads. That could be 200* $0.005 ads. Or if you're lucky, a single $10+ ad!
Wszystko tu zależy od szczęści, ale jeśli nie chcesz mieć małych reklam musisz kupić filtr który kosztuje 10$ i ustawić minimalną wartość reklam jakie chcesz otrzymywać.
(15-11-2014 15:34)Sampel44 napisał(a): niedawno zainwestowałem 38$, wykupiłem te reklamy z recylkingu i dostałem najwięcej reklam za 0.0005$ od czego to zależy? Bywają jakieś konkretne reklamy?
sprawa jest prosta: kto nie ma filtra dostaje plankton do klikania gdyż ci co mają filtr nie chcą takiej drobnicy dostawać..a tego niestety jest najwięcej i ktoś musi to dostać
a czy dostać to znaczy wyklikać?? raczej tak bo inaczej wykup recyklingu jest bezsensowny..no chyba że kosztem 5 centów liczysz na jakąś fajną reklamkę to wtedy cały plankton tez puśc w recykling..dostanie znowu jeszcze ktoś inny