Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
Tak. Przyspiesza to uzbieranie tego pierwszego dolara. Jak uzbierasz dolara, kup sobie pierwszego ad packa i za 5 centów recykling i drugi uzbiera się znacznie szybciej Smile Potem to już do przodu tyko, że oczywiście na samym początku najlepiej jest klikać wszystkie reklamy a możesz ich mieć całe mnóstwo Big Grin

Mini ad pack jest opłacalny ZAWSZE, jeśli tylko chce Ci się te reklamy wyklikać Tongue Robisz sobie po prostu dodatkowe naliczenie. W teorii opłaca się to nawet na wysokim poziomie, jeśli nie masz filtra bo jednak to 5 centów dziennie tylko opłacalność jest zwyczajnie baaaaardzo mała hahaha

Co do filtra, kupiłem go już mając 100k BAP żeby nie klikać tego badziewia i nie żałuję. zaoszczędza się mnóstwo czasu, zarobki wcale mocno nie spadają no i recykling jest przyjemniejszy i większa szansa na otrzymanie dobrych reklam z recyklingu.

Filtr mam od 1 centa, to chyba najbardziej optymalna opcja Smile

[Obrazek: 320x50.png]
@Wrobel

Nie ma czegoś takiego jak "mini ad pack" ale zapewne chodziło ci o "micro ad pack"

Co do zasady jest opłacalny bo zamienia BAP na $ i na darmowym koncie, na początku jest nawet wskazane ich aktywowanie.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
a co powiecie na dzisiejsze naliczenia??

przy wczorajszym to jak grosikiSmile
Dostałem 7$ w 9 grupie... na czysto zostało 2$Wink
mi idzie swietnie. 850k bap i z mega ad packa wyklikane 80 dolarów w tydzien. ad pack kosztował 20 dolców więc na plusie jestem lekko 20
Nie ma znaczenia jakie naliczenie jest w danym dniu, trzeba brać pod uwagę dany tydzień a najlepiej miesiąc szczególnie teraz gdy Jo postanowił że będzie kumulował gotówkę PV i co jakiś czas robił mega naliczenia.

Co do SUU mega to obecnie lepiej go nie aktywować bo jest jakiś problem i nie wszyscy którzy kupili to ulepszenie dostają z niego reklamy.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
kurde szkoda ze dopiero teraz przeczytałem...
lepiej póxniej niż wcale...

spoko..na pewno coś dostaniesz i co najmniej się Tobie wkład zwróci
czekam na wyplate na PP juz 8 dni..
(14-11-2014 16:45)averegen napisał(a):  czekam na wyplate na PP juz 8 dni..

serio?? ja 5 dni temu zleciłem wypłatę na PP to dostałem ją w kilka godzin..

chyba ze coś się u Jo zacięło ale i tak napisał dzis na forum ze właśnie załatwia sprawy zaległych wypłat..więc pewnie dzisiaj kasiorkę dostanieszSmile
Odpowiedz