Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(29-10-2014 16:46)marcel45143 napisał(a): To znaczy ze jak wpłacę 100$ to będę miał 25$ na miesiąc ?
1$ = 3100 BAP
więc 100$ = 310.000 BAP..tyle dostaniesz punktów BAP jesli zainwestujesz 100 dolarów
czas zwrotu?? zarobek?? zależy od tego ile w danym dniu zarobi grupa w której się znajdziesz.. jak obserwujesz zarobki w grupach z dnia na dzień są inne..raz więcej raz mniej a nieraz nie ma ich w ogóle...tak więc cięzko jest wyliczyć w ile czasu zarobisz te swoje 25$.
pewne jest jedynie to że przez 10 dni będziesz dostawał 1% inwestycji czyli reklamę za 1$. tak więc po 10 dniach juz masz uzbierane 10$. reszta kwestia średnich wyliczeń po przeanalizowaniu zarobków z poprzednich dni.
(29-10-2014 12:01)Noozer napisał(a): Opłacalne jest klikanie w paidverts bez inwestycji ?
Jeśli nie, to jaka jest minimalna inwestycja żeby zarobić jakieś 300-400 zł miesięcznie ?
Raczej nie jest to opłacalne, tzn kiedyś zaczniesz zarabiać ale to może być nawet kilka lat... Ja zainwestowałem żeby wskoczyć w wyższą grupę i pomału si kreci
Po jakimś czasie bez dopłacania ale dzięki reinwestycji z grupy od 180k BAP wszedłem do grupy 360k BAP
Nie zbadałem dokładnie wszystkich zarobków itp. PV i MTV ale ciekawi mnie czy już jest to samowystarczalne? To znaczy, czy pozostałe dochody strony (to znaczy wszystko co strona dostaje a nie wypłaca w zamian więcej czyli np. kupione reklamy nie wliczając w to Bulk Ads) są w stanie finansować pakiety itp.
No najprościej mówiąc chodzi mi o samowystarczalność strony tak, żeby była w stanie wypłacać w takim tempie lub najlepiej jeszcze większym przez kilka lat. Ktos to badał, wie coś na ten temat?