Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ETA faktycznie 160-230 dni, ale żadna kolejka nie została zrealizowana w dłużej niż 90 Dni, z tego co patrzę na historię wypłat. Po za tym mam ciekawy plan inwestycyjny na MTV, jeśli ktoś byłby zainteresowany dyskusją to odsyłam do wątku mytrafficvalue na forum.
(11-08-2014 17:27)Lami napisał(a): Człowieku, masz jakiekolwiek pojęcie o ironii?
A czy Tobie ciężko jest odpowiedzieć normalnie? Jeżeli nie chcesz nie musisz poczekałbym aż ktoś konkretny mi odpowie na pytanie, przeczytałem Twój post i ironii w nim nie zauważyłem stąd moje poprzednie pytanie.
(11-08-2014 17:06)Lami napisał(a): Nie, ostatnie wiadomości były dodawane miesiące temu, nie ma kontaktu ani newsów od Jo i wszędzie piszą, że to scam. Mhm , mhm
To dzisiejsza wyplata. Doszla w 1 dzien. Praktycznie co tydzien wyplacam, wiec jaki to scam ? Kilka stron wstecz sa inne dowody. Scamem nazywaja go Ci ktorzy bez wkladu chcieliby dziesiatki $ dziennie i to bez klikania.
Newsy sa codziennie,, wystarczy chciec je poczytac, badz to w zakladce Latest News lub na forum MTV.