Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-07-2015 15:57)rekki napisał(a): Teraz to ja mam problem z tym programem... Mimo, że wpisuję poprawne dane do logowania wyskakuje mi, że są błędne. Miał ktoś coś podobnego?
Własnie mam to samo od dziś, ktoś wie o co chodzi?
(06-07-2015 15:57)rekki napisał(a): Teraz to ja mam problem z tym programem... Mimo, że wpisuję poprawne dane do logowania wyskakuje mi, że są błędne. Miał ktoś coś podobnego?
Własnie mam to samo od dziś, ktoś wie o co chodzi?
Ktoś wie jak zmienić aby program szukał grup tak jak pokazują się na przeglądarce? On znajduje grupy gdzie są po 200-300 użytkowników gdzie pod tą samą frazą na przeglądarce są grupy po 2-3 tysiące
Pobrałem triala i muszę przyznać, że to durny program
Zainteresowałem się opcją wysyłania maili przez ten progs, ale FB na dzień dobry uznaje to za spam a w ninja nie ma nawet opcji ile ma być wysyłanych maili jednorazowo i domyślnie wysyła 4. Idiotyczne.
Da się jakoś wysyłać maile tym programem? Domyślnie adresy daje w polu UDW, co jest kolejnym durnym rozwiązaniem.