Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB
Sprawdź:
Moje pytanie jakie IP wykorzystuje NinjaBlaster jak używam np Facebook Status Poster w grupach?? jak zrobić żeby on to wpisywał przez vpn albo jakieś proxy??
(27-01-2015 09:47)kalipawel2 napisał(a): Mam problem ściągnąłem tego bota wczoraj wszystko było ok poleciał spam a dzisiaj jak nastawiłem to niby wysyła posty ale tak naprawdę to nie postuje w grupach gdzie moze być problem ?
facebook zablokowal twoj link tez tak mialem, uzyj innego skracacza i bedzie wszystko dzialac jak powinno ;p
ps. czyli jak usune maszyne z virtualboxa i zainstaluje ponownie bede mogl na kolejne 3 dni miec bota? i tak w kolko, tak?
(30-01-2015 16:38)Czifkif123 napisał(a):
(27-01-2015 09:47)kalipawel2 napisał(a): Mam problem ściągnąłem tego bota wczoraj wszystko było ok poleciał spam a dzisiaj jak nastawiłem to niby wysyła posty ale tak naprawdę to nie postuje w grupach gdzie moze być problem ?
facebook zablokowal twoj link tez tak mialem, uzyj innego skracacza i bedzie wszystko dzialac jak powinno ;p
ps. czyli jak usune maszyne z virtualboxa i zainstaluje ponownie bede mogl na kolejne 3 dni miec bota? i tak w kolko, tak?
Mam problem, chcę użyc group joinera i wyskakuje mi ze grupy mają po max 10 memberów. Gdy sprawdzałem w realu mają po 20k więc nie wiem o co chodzi. Pomocy :/
Dlaczego, jak wybieram żeby dodawał mnie do grup powyżej 5000 użytkowników to bot dodaję mnie do grup, które mają zdecydowanie mniej użytkowników?
//Ponadto jest kilka nieścisłości. Joiner I tylko wyszukuję grupy, albo ja jestem ślepy. Joiner II wyszukuję i dodaję grupy, ale jakoś mało wyszukuję grup jeśli wpiszę keywords: Polska to wyszukuję zaledwie 5-6 grup.
Innych funkcji tego bota nie ogarniam. Przydałby się jakiś poradnik - Nawet w j.angielskim.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2015 18:53 przez Soplica.)
Git, ale jakoś już ogarnąłem większość funkcji. Fajnie by było, żeby nie tylko dodawał do grup powyżej np 1.000 użytkowników, tylko też wyszukiwał te z ponad 1.000 użytkowników. Ale i tak program jest miodzio. Bez niego zarabiałem 2-4zł dziennie, a teraz powyżej 20zł i się dopiero rozkręcam