Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jest tutaj może ktoś ogarnięty, który wprowadzi/podpowie jak wykonywać akcję aby było to opłacalne? Oczywiście rejestruje się z refa Wracam powoli do zarobku przez neta i każdy grosz się przyda
(08-08-2017 13:24)twardy napisał(a): 100%, zapisz sie do newslettera w ustawianiach.
No właśnie zaznaczam tam i zapisuje przyciskiem... A rejestrujesz się może z tego okienka co wyskakuje z kuponem 19 zł czy zamykasz je i rejestrujesz się z buttonu?
Może problem u mnie leży w tym, że z tego okienka się rejestruję....
Wie moze ktos dlaczego nie pojawily mi sie dzisiaj akcja MP3 ? Wczoraj poprawnie wykonalem 4 krotnie a dzisiaj od rana akcji MP3 jak nie bylo tak nie ma :/
(08-08-2017 14:51)pspsga napisał(a): Wie moze ktos dlaczego nie pojawily mi sie dzisiaj akcja MP3 ? Wczoraj poprawnie wykonalem 4 krotnie a dzisiaj od rana akcji MP3 jak nie bylo tak nie ma :/
Ja tego pampersa nawet nie wchodzę w profil. Wpisuje tylko imię, jakąś datę, mail, hasło, klikam enter i zamykam stronę. Zalicza po chwili. Maile z interii