Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-06-2019 20:01)FreeDoge napisał(a): Na jakiej podstawie takie wnioski ?
Rozmawiałeś/aś ? jakieś dowody bo tak pisać sobie można .....
Ale co fakt to fakt, na paypal są a na konto nie i to jest dziwne
Na podstawie lat spędzonych na stronie , rozmawiałem z nim nie raz i pewnie każdy kto z nim rozmawiał czy to kiedyś na czacie czy poprzez kontakt wie jaki to typ człowieka.
Nie rozumiem jakie on ma układy że pomimo takiego traktowania użytkowników ciągle jest adminem.
na PP są wypłaty bo to idzie z centrali "CPX United"
Generalnie to odkopałem swoje stare konto... Jest tam 0% jakości, a wcześniej było całe 100%, ale mimo tego pojawia mi się dużo zadań, ale nie wszystkie są akceptowane, a robię je według instrukcji. Czy mogą one nie być akceptowane np. że mam nadal 0% jakości?
Rozumiem. Jedynie mi zalicza te co w treści jest no limit, dawniej zaliczało ariadne, a teraz też nic. Robię szczegółowo z intrukcją w opisie. Następne pytanie dawniej były problemy z przelewami długo wypłacali teraz też tak jest?
Wielkie zaskoczenie Poszły wypłaty na konto bankowe Więc jak dobrze pamiętam były w maju więc po 1 miesiącu teraz.
Jeśli się mylę co do czasu to mnie poprawcie
(24-06-2019 10:10)aven napisał(a): Generalnie to odkopałem swoje stare konto... Jest tam 0% jakości, a wcześniej było całe 100%, ale mimo tego pojawia mi się dużo zadań, ale nie wszystkie są akceptowane, a robię je według instrukcji. Czy mogą one nie być akceptowane np. że mam nadal 0% jakości?
Należy też wziąć pod uwagę że akcje są zaliczane z opóźnieniem, nawet kilkudniowym
Dostał ktoś z was już przelew na konto bankowe ?
Bo teoretycznie jak o godzinie 10tej zostały wysłane przelewy to 14-16 powinno być na koncie a u mnie jest pusto
EDIT
Zaczynam wątpić czy przelewy dzisiaj były wysłane o tej godzinie 10tej gdyż ja nic na konto nie dostałem.
Nie wypowiedział się nikt kto zlecał na konto czy dostał dzisiaj przelew czy nie ????
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2019 17:12 przez FreeDoge.)
(24-06-2019 15:03)FreeDoge napisał(a): Dostał ktoś z was już przelew na konto bankowe ?
Bo teoretycznie jak o godzinie 10tej zostały wysłane przelewy to 14-16 powinno być na koncie a u mnie jest pusto
Były wyslane, dojdą prawdopodobnie jutro
EDIT
Zaczynam wątpić czy przelewy dzisiaj były wysłane o tej godzinie 10tej gdyż ja nic na konto nie dostałem.
Nie wypowiedział się nikt kto zlecał na konto czy dostał dzisiaj przelew czy nie ????
Wypłaty na konta bankowe poszły wczoraj, tylko szkoda że te wypłaty są raz na miesiąc, ale lepsze to niż nic. Jeżeli chodzi o kontakt, czy PW z administratorem Polskim, to raz gładko się z nim skontaktować, czy dogadać, raz po tygodniu może coś odpisze. Gdyby poprawili częstotliwość wypłat, oraz kontakt z administratorem to byłoby o wiele lepiej. Najwyżej niech wezmą jeszcze kogoś do Polskiej Ekipy administracyjnej, może sam chłopak nie ogarnia wszystkiego Wypłaty raczej dojdą dziś, jutro, bądź maksymalnie pojutrze.
(25-06-2019 08:13)lolrer napisał(a): Wypłaty na konta bankowe poszły wczoraj,
Wypłaty raczej dojdą dziś, jutro, bądź maksymalnie pojutrze.
Admin wysyła z brebanku więc jeśli wysłane zostały wczoraj przed godziną 12sta to godzina 18sta max powinny być a ich nie było, więc wypłaty nie zostały wysłane wczoraj.
Dalsza część twojej wypowiedzi, że dzisiaj, jutro max pojutrze również mówi, że wypłaty nie zostały wysłane w dniu wczorajszym a więc po co zmieniać statusy jak wypłaty nie zostały wysłane