Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(18-06-2019 11:45)c2change napisał(a): Wiem, bo dwie wypłaty dostałam ale trzeciej nie i nie wiem czy popelniłam błąd w emailu (w co wątpie) czy o co chodzi...
a masz tą 3 jako zrealizowaną ?
Być może zmienił status a nie wysłał .....????
Pisz na support
(21-06-2019 14:11)Jolalola55 napisał(a): Wow kolejne wypłaty szkoda że znowu tylko na... PP :]
Kolejny obciach
No niestety nic nie poradzimy że admin polskiej strony jest niepełnosprawny umysłowo ;/ Można się wściekać ale nie ma alternatywy , najlepiej wcale z nim nie rozmawiać zlecić wypłatę i czekać.
(21-06-2019 14:11)Jolalola55 napisał(a): Wow kolejne wypłaty szkoda że znowu tylko na... PP :]
Kolejny obciach
No niestety nic nie poradzimy że admin polskiej strony jest niepełnosprawny umysłowo ;/ Można się wściekać ale nie ma alternatywy , najlepiej wcale z nim nie rozmawiać zlecić wypłatę i czekać.
Na jakiej podstawie takie wnioski ?
Rozmawiałeś/aś ? jakieś dowody bo tak pisać sobie można .....
Ale co fakt to fakt, na paypal są a na konto nie i to jest dziwne