Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
(17-06-2019 11:19)Dariam napisał(a):  
(17-06-2019 10:02)FreeDoge napisał(a):  
(17-06-2019 01:03)Jolalola55 napisał(a):  
(16-06-2019 22:53)FreeDoge napisał(a):  
(16-06-2019 22:32)Jolalola55 napisał(a):  No nie kazdemu tak szybko minie. Nie klika się dla samego klikania a nie zamierzam zakladac konta paypal bo tak samo na bankowe można wyplacic
5 czerwca były tylko na Paypal, na konta ostatnie 23.05 :]

a więc i nie długo powinny pójść wypłaty na konto jak w maju płacił na konto bankowe ostatnio Smile

Niekoniecznie Smile
tak jak twardy pisał kiedyś nie było wypłat na konta 2 miesiące a na pp szły praktycznie co tydzień

No to chodź by nawet jeszcze miesiąc jak by dwa nie płacił na konto więc szybko minie
Kurka przestał przychodzić nagle email z cola na mejle z interia
*** Na wp jest od razu bez problemu a na interia przychodziły email a teraz nagle nic nie przychodzi

Również nie klikam dla samego klikania, paypal mam ale wolę od razu na bank jak na paypal i potem z niego na bank. Poczekam sobie spokojnie, maypay to nie jedyna strona gdzie zarabiam więc bez spiny u mnie z tym kiedy wypłaci Smile
Na interie maile z coli nie przychodza, na onet tez czasami. Pampersow nie da sie zrobic na maila z onetu. Co za syf Xpokerface
(17-06-2019 12:51)twardy napisał(a):  Na interie maile z coli nie przychodza

Przychodziły na interia z cola bez żadnych problemów bo ponad 2 tygodnie robiłem tylko na takich email z interia. Dzisiaj robiąc po 2-3 godzinach nagle przestały przychodzić tzn o dziwo email z ofertą z cola jest na interia ale tego najważniejszego by potwierdzić rejestrację pomimo wysyłania ponownie linku ani widu ani słychu
(17-06-2019 12:51)twardy napisał(a):  Na interie maile z coli nie przychodza, na onet tez czasami. Pampersow nie da sie zrobic na maila z onetu. Co za syf Xpokerface
Mi tam cola przychodzi na interie. Na tlen też tylko na spam, ale otwiera się normalnie. Onetu nie uzywam bo tam mi żadne maile nie dochodziły z akcji maypay

Dariam, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2019.
(17-06-2019 14:21)Dariam napisał(a):  
(17-06-2019 12:51)twardy napisał(a):  Na interie maile z coli nie przychodza, na onet tez czasami. Pampersow nie da sie zrobic na maila z onetu. Co za syf Xpokerface
Mi tam cola przychodzi na interie. Na tlen też tylko na spam, ale otwiera się normalnie. Onetu nie uzywam bo tam mi żadne maile nie dochodziły z akcji maypay

Mnie tam na cola jak do południa przestało przychodzić na interia tak dalej nic nie przychodzi .
Ale znowu podlicza te akcje .... Z wczoraj cola jeszcze nie podliczona, z dzisiaj też czort wie kiedy podliczy
Mi przychodziły potwierdzenia tylko na e-mail z Onet np: @op albo @cyberia pierwszą wypłatę na pp dostałam, chcę się zalogować na konto, a tu komunikat, że zablokowane xd

Jusi1128, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2018.
Taka cisza a Mati wypłaty zrobił wczoraj ... znowu na Paypal :]
Z coli powinny przychodzić na o2 normalnie emaile, przynajmniej mi przychodza.
Czy ktos wie ile czeka sie na wyplate z Paypal od czasu kiedy jest "zrealizowana" ?
(18-06-2019 10:28)c2change napisał(a):  Z coli powinny przychodzić na o2 normalnie emaile, przynajmniej mi przychodza.
Czy ktos wie ile czeka sie na wyplate z Paypal od czasu kiedy jest "zrealizowana" ?

Jesli je zrealizował to parę sekund i masz info na maila.
(18-06-2019 10:35)Jolalola55 napisał(a):  
(18-06-2019 10:28)c2change napisał(a):  Z coli powinny przychodzić na o2 normalnie emaile, przynajmniej mi przychodza.

Jesli je zrealizował to parę sekund i masz info na maila.

Dziwna sprawa bo 2/3 wyplat mam (Ale żadnego maila z info nie ma) facepalm Nie wiem jak to interpretowac, wątpie że przy podawaniu maila się pomyliłam
Odpowiedz