Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-06-2019 13:19)adi_hq napisał(a): Coca Cola ostatnio miałem zaliczenia 100%
Strasznie też różnie podlicza akcje....
Z wczoraj (09.06.2019) u mnie cola nie podliczona w ogóle i bywa, że np po dwóch dniach dopiero podliczy wszystko bo w danym dniu podliczy tylko kilka szt także dżungla z tymi podliczeniami, dzisiaj chyba nic nie podliczał ???
(07-06-2019 13:19)adi_hq napisał(a): Coca Cola ostatnio miałem zaliczenia 100%
Strasznie też różnie podlicza akcje....
Z wczoraj (09.06.2019) u mnie cola nie podliczona w ogóle i bywa, że np po dwóch dniach dopiero podliczy wszystko bo w danym dniu podliczy tylko kilka szt także dżungla z tymi podliczeniami, dzisiaj chyba nic nie podliczał ???
Ja mam dzisiaj podliczony tylko lidl, coli jeszcze nie. Zwykle z opoznieniem zlicza. A ciekawe kiedy będą wypłaty na konta bankowe bo w zeszlym tygodniu chyba tylko na paypal zrobił
(10-06-2019 14:23)FreeDoge napisał(a): @[Dariam] A działa ci cola ???
Bo ja wchodząc w akcję chcąc robić mam tylko info : Internal server error. Please try again later.
Chyba nie koniec akcji
U mnie ta akcja działa bez przeszkód. Napisz do Matisoba spytaj co z tym, powien jakoś wyprostowac. Też nieraz zgłaszam problemy z akcjami bo nie zawsze działają idealnie