Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(02-06-2019 20:22)Sericulum napisał(a): Wziąłby ktoś pod skrzydła i pomógł na starcie? Niby serwis nie jest zbyt wymagający ale jednak chciałbym, żeby ktoś mi powiedział co i jak z góry dziękuję
Ja zacząłem 4 dni temu, chociaż konto mam bodajże od 2013 roku.
Po 2 dniach, wypłaciłem ~30zł (czekam na akceptacje).
Na początku wykonywałem jedynie akcje - "MP3 konkurs", głównie na telefonie, bo szybko sie czyści ciasteczka i zmienia IP (włączyć i wyłączyć tryb samolotowy = inne ip), po 2 dniach pokazało mi się więcej akcji. Zacząłem wykonywać - "Rejestracja pp no limit" (pampersy), - Imie, data urodzenia, email, hasło - według mnie jedna z najszybszych akcji - 0,3zł.
A w tym konkursie MP3 trzeba podawać za każdym razem inny numer telefonu, wpisywałeś byle co?
Tak, za każdym inny numer telefonu. Obojętnie jaki.
@Sericulum, akcja mp3 jest limitowana bodajże 4x na dzień (czasem pojawia się raz na kilka dni).
@c2change, mnie podliczyło dopiero dziś większość akcji z wczoraj, podejrzewam, że specjalnie wczoraj nie podliczali większości akcji, zeby jak najmniej osób mogło wypłacić bonusy ostatniego dnia .
Zarobione pod koniec miesiąca 2 dni, głównie na pampersach.
Obecnie limit jest na pampersy i zniżona cena do 0,15zł., ale nie ma sie co martwić, pod koniec miesiąc da rade odrobić!