Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
(03-06-2019 19:46)Sericulum napisał(a):  
(03-06-2019 08:10)koorteo napisał(a):  
(02-06-2019 20:22)Sericulum napisał(a):  Wziąłby ktoś pod skrzydła i pomógł na starcie? Niby serwis nie jest zbyt wymagający ale jednak chciałbym, żeby ktoś mi powiedział co i jak z góry dziękuję

Ja zacząłem 4 dni temu, chociaż konto mam bodajże od 2013 roku.
Po 2 dniach, wypłaciłem ~30zł (czekam na akceptacje).
Na początku wykonywałem jedynie akcje - "MP3 konkurs", głównie na telefonie, bo szybko sie czyści ciasteczka i zmienia IP (włączyć i wyłączyć tryb samolotowy = inne ip), po 2 dniach pokazało mi się więcej akcji. Zacząłem wykonywać - "Rejestracja pp no limit" (pampersy), - Imie, data urodzenia, email, hasło - według mnie jedna z najszybszych akcji - 0,3zł.

A w tym konkursie MP3 trzeba podawać za każdym razem inny numer telefonu, wpisywałeś byle co?

Tak, za każdym inny numer telefonu. Obojętnie jaki.

koorteo, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
(04-06-2019 07:52)koorteo napisał(a):  Tak, za każdym inny numer telefonu. Obojętnie jaki.

Wykonałem parę razy czyściłem ciasteczka i teraz pokazuje mi się komunikat "Limit dla tego programu został wykorzystany w danym czasie. "
Czy wam też nie naliczyło w ogóle akcji z wczoraj (oprócz pampersów)? Angry
@Sericulum, akcja mp3 jest limitowana bodajże 4x na dzień (czasem pojawia się raz na kilka dni).
@c2change, mnie podliczyło dopiero dziś większość akcji z wczoraj, podejrzewam, że specjalnie wczoraj nie podliczali większości akcji, zeby jak najmniej osób mogło wypłacić bonusy ostatniego dnia Big Grin.
[Obrazek: mypay.png]

Zarobione pod koniec miesiąca 2 dni, głównie na pampersach.
Obecnie limit jest na pampersy i zniżona cena do 0,15zł., ale nie ma sie co martwić, pod koniec miesiąc da rade odrobić! Smile

koorteo, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Wypłaty zrobił na konto czy paypal ?

misiuks11, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Cały koniec miesiąca był dobry, pomimo 2 dni przerwy Big Grin

[Obrazek: 2af866dc3317c.jpg]

przelew poszedł chyba na pp, bo na konta nic nie wyszło ode mnie, a wisi 500zł
Nie ma wypłat na konta bankowe i nie mogę też odebrać bonusów bo pisze że już odebrane

Dariam, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2019.
Spokojnie, odblokuja sie.
Glosy: Dariam (+1)
Mam to samo, 1100 bonusu w tym miesiącu, a pisze, że odebrane
Glosy: Dariam (+1)
Odpowiedz