Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
od 16.04.2019 do dziś nie doszły mi przelewy, mimo zrealizowania. Albo to coś ich wina, coś źle zrobili - Albo są takie długie opóźnienia. Aczkolwiek to dziwne, bo wypłaty zawszę przychodziły mi po 1/2 dniach, czasem nawet tego samego.
Edit: Doszły wypłaty po 3 dniach, mam. Aczkolwiek dostałem 8 na 10 zrealizowanych wypłat, jeszcze dwie muszą dostarczyć. Plus zauważyłem, że z dostałem kasę od nowej nazwy rachunku/firmy. Wcześniej było CPX itd, a teraz jakieś inne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2019 09:42 przez lolrer.)
(19-04-2019 08:04)lolrer napisał(a): od 16.04.2019 do dziś nie doszły mi przelewy, mimo zrealizowania. Albo to coś ich wina, coś źle zrobili - Albo są takie długie opóźnienia. Aczkolwiek to dziwne, bo wypłaty zawszę przychodziły mi po 1/2 dniach, czasem nawet tego samego.
Edit: Doszły wypłaty po 3 dniach, mam. Aczkolwiek dostałem 8 na 10 zrealizowanych wypłat, jeszcze dwie muszą dostarczyć. Plus zauważyłem, że z dostałem kasę od nowej nazwy rachunku/firmy. Wcześniej było CPX itd, a teraz jakieś inne.
Ja dostałam 2 wyplaty a zlecilam 3(brakuje 15 zł). Nie wiem co to ma znaczyć
(19-04-2019 08:04)lolrer napisał(a): od 16.04.2019 do dziś nie doszły mi przelewy, mimo zrealizowania. Albo to coś ich wina, coś źle zrobili - Albo są takie długie opóźnienia. Aczkolwiek to dziwne, bo wypłaty zawszę przychodziły mi po 1/2 dniach, czasem nawet tego samego.
Ja dostałam 2 wyplaty a zlecilam 3(brakuje 15 zł). Nie wiem co to ma znaczyć
A mi brakuje dwóch, czyli jakiś 100+ zł. Stawiam, że dojdzie to też z opóźnieniem, a jak nie to to trzea pisać do Matisobka.
Edit: Dobra, doszły wszystkie. Jeżeli zmieniło się konto do wypłat, to teraz prawdopodobnie będą takie opóźnienia. No nic, grunt że cały hajs doszedł.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2019 13:50 przez lolrer.)