Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-02-2019 16:56)twardy napisał(a): Wole robic te akcje na mypayu bo tu bonus jest. Gdzie indziej jest bieda.
czemu bieda
teraz na new... tez za nestle sa dodatkowe bonuy
plus lepsza stawka plus no limit
i tez sa bonusy w sumie za reszte akcji
i wyplaty co 1-2 tyg
Jak to pisalem to chyba jeszcze nigdzie nestle nie bylo no limit. Raz w roku sie zdarzy, ze lepiej sie klika akcje gdzie indziej niz na mypayu 2
w tym roku udało wam się zarobić na mypayu? Ja miałem przerwę dość sporą i próbuję nadrobić zaległości, w tydzień wyciągnąłem 25zł z bonusem i nie wiem czy to dużo.
przy okazji, gdzie "werbujecie" ludzi bo mam kilka osób z FB ale nieaktywnych ;P
Moim zdaniem szkoda czasu na werbowanie ludzi. Tym bardziej, 1) troche trwa zanim odblokuje sie im wiekszosc akcji, 2) te fajne akcje no limit maja czesto zablokowane.
(23-02-2019 16:56)twardy napisał(a): Wole robic te akcje na mypayu bo tu bonus jest. Gdzie indziej jest bieda.
Co to za new... tajemnicze?
czemu bieda
teraz na new... tez za nestle sa dodatkowe bonuy
plus lepsza stawka plus no limit
i tez sa bonusy w sumie za reszte akcji
i wyplaty co 1-2 tyg
(27-02-2019 01:02)Dariam napisał(a): Co to za new... tajemnicze?
taki serwis alternatywny dla mypay
wlasnie z mp tam sie przerzucilem bo wedlug mnie lepszy jest pod duza iloscia wzgledow
od stawek po ilosc akcji przez szybsze platnosci
Jak jestes zainteresowany zapraszam priv
chociaz nie wiem jak z mypay teraz bo nie chce mi sie tam robic akcji
(27-02-2019 01:02)Dariam napisał(a): Co to za new... tajemnicze?
taki serwis alternatywny dla mypay
wlasnie z mp tam sie przerzucilem bo wedlug mnie lepszy jest pod duza iloscia wzgledow
od stawek po ilosc akcji przez szybsze platnosci
Jak jestes zainteresowany zapraszam priv
chociaz nie wiem jak z mypay teraz bo nie chce mi sie tam robic akcji
Dokładnie, potwierdzam słowa Serkownika Też tam działam i jest super.