Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam mam taki problem bo jestem na MyPay około 6 dni i mialem każdego dnia odnawialny ten konkurs mp3 , teraz od 2 dni już mi nie wyskakuje mam tylko jakąś 1 ankiete po Angielsku którą ciężko wypełnić i 1 akcje z polubieniem 3 filmów na yt która już raz zrobiłem napisalem do admina i 0 odzewu pomoże ktoś ?
Czyli , że już nie dostanę nic lepszego ? na tej ankiecie i lajkowaniu 3 filmow nie da sie nic zarobic sytuacja byla taka ze przez pare dni mialem 4x mp3 na dzien potem pewniego dnia moglem zrobic 2x i mi zniklo i nie pojawia sie juz 2 dzien moze cos popsulem?
fredek555
możesz mu spamowac skrzynkę to może odblokuje :]
Jednak czas świąteczny smoka nie przemienił :] akcja niby no-limit wystawiona za 0.07 podliczona po 0.03 i z limitem 100 czyli standardowo ale kto się ch***m urodził kanarkiem nie zdechnie, całe szczęście te wszystkie kliki na botach idą ...
(27-12-2018 00:39)Jolalola55 napisał(a): fredek555
możesz mu spamowac skrzynkę to może odblokuje :]
Jednak czas świąteczny smoka nie przemienił :] akcja niby no-limit wystawiona za 0.07 podliczona po 0.03 i z limitem 100 czyli standardowo ale kto się ch***m urodził kanarkiem nie zdechnie, całe szczęście te wszystkie kliki na botach idą ...