Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To nie rozumiem co niektórych ludzi tutaj xD. Może nie wiedzą, że nie wystarczy tylko zmienić IP ale trzeba też wyczyścić ciasteczka, wyłączyć adblocka i antywirusa żeby zaliczało poprawnie .A co myślicie na działaniu na polskich adresach IP w NordVPN ?. Czytałem że bana można dostać tylko za zagraniczne więc raczej nie powinienem dostać, co nie ?
Ja dzisiaj robiłem te zadania MP3 konkurs, zrobiłem cztery, każde z innego IP na internecie mobilnym, a zaliczyło mi tylko jedno xDDD. Jeżeli tak będzie zaliczało te lepiej płatne to dupa z zarabianiem na MyPay.
Ciasteczka wyczyściłem tylko raz przed pierwszym wejściem na stronę... Kod pocztowy brałem z generatora na którym adresy są prawdziwe, a numery brałem ze strony internetowej z numerami.
mp3 zalicza od razu jak wypelnisz formularz i po wypelnieniu i zaliczeniu usuwa sie ciasteczka
oczywiscie poprawnymi danymi i istniejacym nr tel
dodal nestle do akcji ciekawe jak bedzie zaliczalo
widzialem na innej stronie nestle dwa razy drozsze xD ciekawe
i jeszcze ciekawe czy przed swietami bedzie przelewy robił
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-12-2018 14:48 przez Serkownik.)