Sprawdź:
(17-09-2018 17:28)Epawel88 napisał(a): No faktycznie 2 razy,ale to nie było zamierzone ,mam parę kont pootwieranych i dlatego podałem 2razy.NIE obiecuje,po prostu przetestowalem ok 10różnych ,,super extra"sposobów polecanych przez gnojkow,którzy rozsiewaja reflinki po Sieci 5min po zarejestrowaniu nie wiedząc czy zarobią chociaż złotówkę i to mnie wkur....najgorzej,Po prostu gdy widzę,że jakiś kolejny naciagacz proponuje coś ,co przetestowalem i wiem,że to kiszka jest to odradzam a przy okazji mogę wskazać miejsce gdzie wiem na 100%,że jest wyplacalne a jeśli ktoś jest zainteresowany to skorzysta,jeśli nie to płakał nie będę.Co w tym złego???95%rozsiewa linki oszustów nic o tym nie wiedząc i to jest problem a nie to ,że staram się ustrzec kogoś przed zmarnowaniem swojego czasu ,wyklikanie miliona reklam warych 1$ itp
Pozdrawiam
Wystarczy poczytać czat kubigo każdy ma z ciebie "beke"
To mówi samo za siebie w 2 tyg zarobiłeś 21zł "piszą że dużo gadasz mało robisz" podobnie jak na tym forum.
Dla twojej informacji może i Admin
Mypay nie odpisuję ale z każda pierdoła nie będzie odpisywał (masz opis jak robic akcję robisz według niego)
Może i
Mypay ma teraz gorszy czas ale może ci tu potwierdzić multum osób że idzie tam zarobić sporo i serwis jest wypłacalny...
Jak widać można zarobić ale Trzeba mniej papą więcej łapą
![[Obrazek: ssss.jpg]](https://i.postimg.cc/ftNfc1SG/ssss.jpg)