Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Czyli,że to lipa jest?i nie płacą?skoro Tak to ci wszyscy co rozmawiają ich reflinki powinni zostać polamani w każdym miejscu za to że sieją ferment,ja do nich pisałem i nic,to jakas firma widmo
(04-09-2018 21:37)Epawel88 napisał(a):  Czyli,że to lipa jest?i nie płacą?skoro Tak to ci wszyscy co rozmawiają ich reflinki powinni zostać polamani w każdym miejscu za to że sieją ferment,ja do nich pisałem i nic,to jakas firma widmo
Spokojnie, jeszcze nie łam. Mypay wypłaca..
Siema,może to trochę głupie pytanie ale czy w rejestracji al mogę normalnie fake'owe dane (z generatora) podać ? czy oni serio wysyłają te soczewki
i żeby potem problemów nie było ,pozdrawiam
W rejestracji al najważniejszy jest nr telefonu Wink
Po co z generatora, jak można wymyślić ładne dane albo z fejsa wziąć, a adresy i numery z bazy firm.

michosz, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2018.
Jak to jest z tymi danymi z katalogu firm ? Nikt później sie nie przypruje ? Lol
(05-09-2018 18:19)adi_hq napisał(a):  Jak to jest z tymi danymi z katalogu firm ? Nikt później sie nie przypruje ? Lol

Katalog firm po to jest jeśli chcesz tam być wyrażasz zgodę na wszystko , więc te osoby/firmy nie mogą sapać bo same się na to zgodziły / chyba że przyślesz im umowę pożyczki i inne gówna..
przed chwilą zleciłem wypłatę 7,50zł
trochę zajęło wyrobienie tej kaski
zobaczymy kiedy przyślą

Geram, dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
(12-09-2018 11:03)Geram napisał(a):  przed chwilą zleciłem wypłatę 7,50zł
trochę zajęło wyrobienie tej kaski
zobaczymy kiedy przyślą

Ciężko ? Rozumiem że początkujący ?
P/S czemu tak cicho ostatnio w tym wątku nikt już nie robi u Matisoba? Big Grin
Bo nie ma co robic?
(12-09-2018 11:39)twardy napisał(a):  Bo nie ma co robic?

To moje marzenia się spełniły i Pan matisob tonie ? Big Grin
Odpowiedz