Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(06-07-2018 10:36)Lukass napisał(a): Są startery za 1zł? I rejestrować te wszystkie numery na siebie? W sensie żeby karta była aktywna?
Da radę kupić po 1 zł.Wczesniej kupowałem i dało radę dogadać się osobą sprzedającą na to aby były zaktywowane ale wtedy byłyby trochę droższe.Ale jak masz dobrych znajomych, poproś ich aby na ich dane zaktywowane
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-07-2018 10:54 przez aoi.)
(09-07-2018 04:32)bluefans napisał(a): Akcja samsung ciągle koniec limitu ?
tez tak mam
Część kont, pewnie tych starszych stażem może robić te akcje , młodsze na niektóre akcje maja cały czas koniec limitu. Podobnie było z Wawelem .Wiem że do niektórych moderator wysłał przy Wawelu zaproszenie do wykonywania akcji i pozdejmował te ograniczenia, ale mój kumpel pisał o zdjęcie tych limitów to nie udało się nic wywalczyć. Może starsi stażem coś podpowiedzą .
(09-07-2018 04:32)bluefans napisał(a): Akcja samsung ciągle koniec limitu ?
tez tak mam
Część kont, pewnie tych starszych stażem może robić te akcje , młodsze na niektóre akcje maja cały czas koniec limitu. Podobnie było z Wawelem .Wiem że do niektórych moderator wysłał przy Wawelu zaproszenie do wykonywania akcji i pozdejmował te ograniczenia, ale mój kumpel pisał o zdjęcie tych limitów to nie udało się nic wywalczyć. Może starsi stażem coś podpowiedzą .
No wawel to też mi odblokował. A samsunga już kiedyś też robiłem. Teraz nie mogę.
(09-07-2018 21:37)czemicio69 napisał(a): Zarabia ktoś na telefonie na Mypay?
Warto czy niezbyt!
zalezy od akcji jakie sie pojawiaja
wedlug mnie warto
co widac po wyplatach z tego serwisu
najwiecej akcji jest od polowy miesiaca wlasnie do konca
zalezy tez od kampani jakie Admin udostepnia nam do robienia
ale ogolnie warto dzialac nawet i na tel
(09-07-2018 21:37)czemicio69 napisał(a): Zarabia ktoś na telefonie na Mypay?
Warto czy niezbyt!
zalezy od akcji jakie sie pojawiaja
wedlug mnie warto
co widac po wyplatach z tego serwisu
najwiecej akcji jest od polowy miesiaca wlasnie do konca
zalezy tez od kampani jakie Admin udostepnia nam do robienia
ale ogolnie warto dzialac nawet i na tel
Właśnie lapka zalanego mam a jakieś 3 stówki miesięcznie dodatkowe sie przydadza
Tylko jak zmieniac ip na telefonie? Dokładnie na ip8 , telefon śmiga tak że spróboje zerknac ile wyciagne na tym.