Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Starzy wyjadacze wiedzą, jak robić daną akcję, żeby się wzbogacić hehe. Ale 1,60zł za alcona, którego zalicza 2/10 to już jest chamstwo. Na zamkniętym 10/10 zalicza.
Kupowanie starterów, lub ew wpisywać jeden numer tak jak ktoś kiedyś na jakimś serwisie robił to trochę lipny sposób. Chyba że są ciekawsze a zapewne są.
Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
(14-06-2018 20:17)pawlex napisał(a): 61/33 także tak średnio bym powiedział
Zalicza Ci 2x wiecej niz zrobisz? To chyba dobrze.
Ze starterami jest taki myk, ze kupujesz za 2zl i mozesz zrobic np alcona za 3zl i inne akcje, sprzedac jeszcze potwierdzenia do fb itp. Tylko nie wiem jak z rejestracja duzej ilosci kart sim.
W tamtym miesiącu chyba zaliczało lepiej albo mi się wydaje. Możliwe ,że jeszcze potem zaliczy. Co do starterów to słyszałem o tym jednak tak jak mówisz jak kupisz np za 2 a masz akcje za 1.60 to się nie opłaca.
Alcon za 3,2zl i blablacar za 1,85 to juz masz 5zl z jednego startera nie mowiac o potwierdzaniu ludziom kont fb czy gmail. W orange mozesz uzyc kodu na rok waznosci konta i przez ten czas na pewno Ci sie kilkakrotnie ten starter zwroci.
Wiem wiem. Ja mówię o kwestii startera jeżeli masz takie akcje na MyPay to cena startera z MyPay sama sie nie zwróci. Wiadomo potwierdzenia kont to dodatkowy $.