Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-05-2018 20:29)pawlex napisał(a): Używać linku ,żeby nie trzeba było sie logować i przygotować sobie wszystkie potrzebne dane do akcji wcześniej.
A jak robisz z tym linkiem ? Bo też chciałem dodać sobie zakładkę i się nie logować ale i tak wyskakuje komunikat o tym, że nie jestem zalogowany i nie mogę wykonać akcji.
Dzięki za pomoc
Wchodzisz na mypay ,wybierasz akcje,klikasz detale i pod tym przyciskiem masz "link dla znajomych" kopiujesz go sobie do zakładek i nie trzeba być zalogowanym ,żeby zrobić akcje.
(01-06-2018 12:08)pawlex napisał(a): Wchodzisz na mypay ,wybierasz akcje,klikasz detale i pod tym przyciskiem masz "link dla znajomych" kopiujesz go sobie do zakładek i nie trzeba być zalogowanym ,żeby zrobić akcje.
zarejestrowałem się z twojego polecenia na jednym zamkniętym serwisie. Przez 10 dni wisiało kilka wykonanych akcji aż admin zaakceptuje, stawki mniejsze, limity mniejsze - limit ustalany jest na wszystkich użytkowników, jak wracałem po południu z pracy to nie moglem wykonać bo inni mnie wyprzedzili.
(01-06-2018 13:08)macio96b napisał(a): zarejestrowałem się z twojego polecenia na jednym zamkniętym serwisie. Przez 10 dni wisiało kilka wykonanych akcji aż admin zaakceptuje, stawki mniejsze, limity mniejsze - limit ustalany jest na wszystkich użytkowników, jak wracałem po południu z pracy to nie moglem wykonać bo inni mnie wyprzedzili.
Każdy serwis ma zawsze 1-2 dobre akcje akurat tam gdzie ci zalatwilem konto mało teraz akcji a ty juz oceniasz z góry wszystkie serwisy
Dla przykladu była ankieta za 2zl gdzie na mypay masz za 20gr nie widziałem abyś wykonywal
(01-06-2018 13:08)macio96b napisał(a): zarejestrowałem się z twojego polecenia na jednym zamkniętym serwisie. Przez 10 dni wisiało kilka wykonanych akcji aż admin zaakceptuje, stawki mniejsze, limity mniejsze - limit ustalany jest na wszystkich użytkowników, jak wracałem po południu z pracy to nie moglem wykonać bo inni mnie wyprzedzili.
Każdy serwis ma zawsze 1-2 dobre akcje akurat tam gdzie ci zalatwilem konto mało teraz akcji a ty juz oceniasz z góry wszystkie serwisy
Dla przykladu była ankieta za 2zl gdzie na mypay masz za 20gr nie widziałem abyś wykonywal
To nie zmienia faktu, że trzeba się dopraszać admina żeby zaakceptował akcje
To nie zmienia faktu, że trzeba się dopraszać admina żeby zaakceptował akcje
Zalicza co jakiś czas , po co ci na bieżąco ? na jednym serwisie od 10 dni wisi mi kasa i co z tego ? podliczy robi wypłaty , mi to pasuje