Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Piszę poważnie "zamknięty serwis" zarejestrowane może 50osób jest akcja cola cola bez limitu od kilku dni , purina również bez limitu za 20gr nikt nie robi a wy na mypay szarpiecie wszystko masakra
A do dupy Admin to jest matisob , na tym serwisie admin siedzi cały czas... Jeśli Admin wyrazi zgodę moge go tu oznaczyć.
JA raz na jednym serwisie dostałem bana uwaga za ... 9 gr 3x3 gr akcja była. Po 2 godzinach od zrobienia tej akcji po 3 gr ban przy logowaniu na stronie. Po wiadomosci do admina po 2 dniach odpisał ,że źle robiłem akcje która polegała na kliknięciu przejdz do sklepu. . Reszte akcji za 10 zł zaliczył bez problemu a o 9 gr dostałem bana nawet bez wiadomosci wcześniej ,że coś jest nie tak. Także może tak to wygląda na innych serwisach.
Ja nie rozumiem jednej rzeczy. Po co piszecie o tych zamkniętych serwisach ,że jest tak spoko i dużo akcji ,dużo limitów itp ,że jest ich 2/5/10 a nikt nie podaje do tych serwisów adresów. Co to ma na celu ?