Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Oczywiście że mam a nawet prowadzilem tu rekrutacje na wolne miejsca w serwisach
Obecnie działam ponad rok zarobione 5500zl na pewnym serwisie, zarobiles tyle na mp? Wątpię bo admin to oszust nie zalicza akcji itd
Suma sumarum przez 5 miesiecy wyszlo jakies 3300zl, bez poleconych, prawie w ogole nie robiac klikow i innych ujowych akcji. Na mp jest o tyle dobrze, ze maja dostep do wiekszej ilosci akcji/sieci nawet jesli stawka jest czesto mniejsza.
Mam konta na kilku zamknietych serwisach i wdze jak jest.
Nie mowie, ze nie leci w uja z akcjami/stawkami, ale przy otwartej rejestracji to sie nie dziwie.
No racja ale widziałeś ile ludzie zarobili np na ads przez rok? 30tys zł co robi wow... Teraz każdy serwis zamknięty ma gorszy okres bo mypay ma większe możliwośći I zabiera wszystkie akcje
Mi tez sie nie podoba, ze z adminem nie ma zadnego kontaktu, na wiadomosci odpisuje po 2 miesiacach. Dziwne tez sa te stawki, ze jednego dnia jest po 50gr a kolejnego 20gr xD
Wysyłacie akcje na kontakt, czy do matisoba z tymi co napisane jest, że należy wysłać link profilu. Tak było chyba w Wawlu, a teraz jest w LinkedIn. Robicie tak czy nie trzeba?