Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-03-2018 17:38)banan1905 napisał(a): A mam pytanie jeśloi są akcje zalóż konto potwierdz email i kliknij to wy robicie nowe emaile i klikacie czy fake email i nie wchodzicie ?
Teoretycznie trzeba potwierdzać w praktyce zapewne różnie z tym jest u użytkowników. Zaliczać Ci będzie zaliczało jednak ryzykujesz banem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2018 18:24 przez Olszi.)
Ja nie dostałem żadnej wiadomości
Zawsze zakładam nowe maile na interii.
Można zakładać na gmail.com
Wtedy zakładasz jednego maila np. [email protected]
Wykorzystujesz go raz, a później wpisujesz w tej samej akcji [email protected] , a następnie [email protected] itd.
Jest to traktowane jako inny mail, ale wiadomość dostajemy na tę samą skrzynkę pocztową.
Ja wykorzystuje to tylko w akcji mp3 konkurs.
(13-03-2018 10:28)uszok11111 napisał(a): Mam pytanie miał ktoś problemy zwiane z prawem jeśli chodzi o mypay?
Jakie problemy masz na myśli?
Potwierdzając założenie konto zawierasz umowę o świadczenie usług. Z zarobku rozliczasz się z urzędem skarbowym. Wszystko legalnie.