Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja zarejestrowałem się przed wczoraj i mam tylko mp3 i jedna strona Lexusa była.
Kiedy można się spodziewać większej liczby akcji ? Mam zrobione 12 z czego większość wczoraj.
(23-02-2018 20:45)kangurek napisał(a): Ja zarejestrowałem się przed wczoraj i mam tylko mp3 i jedna strona Lexusa była.
Kiedy można się spodziewać większej liczby akcji ? Mam zrobione 12 z czego większość wczoraj.
jeszcze musisz się pomęczyć zanim mati da Ci błogosławieństwo
(23-02-2018 20:45)kangurek napisał(a): Ja zarejestrowałem się przed wczoraj i mam tylko mp3 i jedna strona Lexusa była.
jeszcze musisz się pomęczyć zanim mati da Ci błogosławieństwo
Jak to jest z danymi? Zarejestrowałem się własnie i miałem akcje mp3 i te dane mogą być zmyślone? Skoro akcje się wykonuje kilka razy te same, to różne dane wpisujecie? Bo nie do końca jeszcze ogarniam ten serwis. I przy zmianie IP pojawiają się znowu odnawialne akcje?