Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-02-2018 22:11)Szychax napisał(a): Przy teście javascript-u jak wyskakuje mi na stronie "404" to znaczy że mam wszystko dobrze? Czy muszę coś pozmieniać?
Założyłem konto ok 2 dni temu i ciągle robię mp3 (zrobiłem już z 10) i nie mam innych akcji, pojawią mi się po czasie?
Test wypadł prawidłowo Czytaj opisy akcji (kliknij detale). Tam jest wszystko opisane. Mi więcej akcji pojawiło się chyba na 3 albo 4 dzień.
Powodzenia
wyskoczyło mi właśnie to 404 a w detalach było że ma być biała strona dlatego wolałem się upewnić
Mam nadzieje że już jutro coś się pojawi i zacznę zbierać do tej wypłaty
Dobrze, że zawsze mp3 są, szkoda że akcja pracuj jest tylko 3 razy dziennie. Swoją drogą dzisiaj mi zaliczyło mnóstwo zaległych akcji, pampersy i całą resztę. Osiągnął ktoś kiedyś maksymalną liczbę akcji do bonusu 1400?
Kto robi akcje w MyPay niech napisze do mnie na PW .