Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji

Autor Wiadomość
RE: MyPay - zarabianie za wykonywanie akcji
Sprawdź:
Dobre 5 dni meczymy ten temat. Sa osoby, ktorym zalicza wszystkie. A jeszcze wiekszej ilosci osob nie zalicza w ogole Jerk

I tak, zalicza po czasie, ale po godzinie czy dwoch.
Może wkoncu wylaczyl ten badziewny automat I sam będzie zaliczal bo krew zalewa
Śmieszna sytuacja wczoraj zaliczało bez problemu, a dzisiaj robiąc tak samo, na tej samej przeglądarce nie zalicza Tongue Więc nie ma sensu robić Smile

misiuks11, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
A znacie może jakieś podobne strony co dobrze zaliczają? Bawiłem się jeszcze na Kubigo ale nie przypadła mi do gustu. Z góry wielkie dzięki
(30-01-2018 16:20)rybbek napisał(a):  A znacie może jakieś podobne strony co dobrze zaliczają? Bawiłem się jeszcze na Kubigo ale nie przypadła mi do gustu. Z góry wielkie dzięki

U źródła, tradetracker, awin, tradedoubler, netaffiliation itd. Smile. Wtedy uwolnisz się od bycia groszowym klikaczem-parobkiem dla cwaniaczków adminów stron typu kubigo czy mypay.
Przyjmę z chęcią czyjś kod zaproszeniowy na pw Smile Postanowiłem się zarejestrować i zobaczyć co można wyciągnąć z tego Smile Nie pogardził bym jak by ktoś wyjaśnił mi co z grubsza jak wystartować i w miarę coś zarobić na tym Big Grin
(30-01-2018 18:38)Szychax napisał(a):  Przyjmę z chęcią czyjś kod zaproszeniowy na pw Smile Postanowiłem się zarejestrować i zobaczyć co można wyciągnąć z tego Smile Nie pogardził bym jak by ktoś wyjaśnił mi co z grubsza jak wystartować i w miarę coś zarobić na tym Big Grin

Polecam przeczytać pierwszy post w razie czego zgłaszaj się do Pablo Smile

cky, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
Póki co najlepszy miesiąc od września Smile
(30-01-2018 21:17)gregs1 napisał(a):  Póki co najlepszy miesiąc od września Smile

Zależy dla kogo :/

cky, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2015.
Gregs to co ty w Grudniu robileś ? Tongue
Odpowiedz