Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(29-01-2018 14:43)twardy napisał(a): Pewnie zalicza kilku osobom, pisze jakies bajki o instrukcji a reszta robi za frajer "bo na forum ludziom zalicza na firefoxie i interii". W koncu sobie trzeba odbic biedny styczen i miec za co pojechac na ferie
Nestle mi nie zalicz na żadnej przeglądarce ani na żadnym adresie @ a inne akcje i kliki właśnie zaliczyło z trzech dni ale średni poziom CR z tych trzech dni nie powala lekko ponad 50% ,a teraz prawie nie ma wcale akcji jaja jakieś zawsze na koniec miesiąca nadrabiałem teraz ani akcji ani zaliczeń . Najsłabszy miesiąc jak dla mnie od maja zeszłego roku ale w maju zaczynałem i się uczyłem robić akcje . Zobaczymy co dalej
gregs1 to się wk.... wynika z tego że robisz tylko akcje rejstracja za 60 gr ( 0.72) i ci zalicza ja już naprawdę nie mam pomysłu na jakiej przeglądarce robisz ? ja robiłem na Gogle ,opera z wszystkimi @ gmail,02,interia i onet potwierdzałem i nie rózne opcje i dupa nie zalicza